Povezane vesti
Holandija zabranila nošenje burke na nekim javnim mestima
Radio 021 29.11.2016
Holandski poslanici usvojili su danas većinom glasova predlog zakona kojim se zabranjuje nošenje burke na nekim javnim mestima kao što su škole, bolnice i javni prevoz. "Zakon je izglasan", rekla je predsednica donjeg Doma parlamenta Kadidža Arib pošto… »
Holandija zabranila nošenje burki: Može na ulici ali ne u školama, bolnicama, prevozu...
Kurir 29.11.2016
Holandski poslanici usvojili su danas većinom glasova predlog zakona kojim se zabranjuje nošenje muslimanske burke na nekim javnim mestima kao što su škole, bolnice i javni prevoz. "Zakon je izglasan", rekla je predsednica donjeg doma parlamenta Kadidža… »
Holandija zabranila nošenje burki na javnim mestima
Blic 29.11.2016
Holandski parlament je usvojio delimičnu zabranu nošenja burki i drugih odevnih objekata koji prekrivaju lice. Zabrana će se odnositi na javna mesta kao što su škole, bolnice, javni prevoz, a biće kažnjavani i oni koji nose skijaške naočare i kacige… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Učenici iz Srbije osvojili pet medalja na olimpijadi iz astronomije i astrofizike u Mumbaju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana