Povezane vesti

O njemu priča cela Srbija: Ovo je mladić koji je poklonio patike ženi iz autobusa

O njemu priča cela Srbija: Ovo je mladić koji je poklonio patike ženi iz autobusa

Večernje novosti 30.11.2016
Rade Jovanović ima 20 godina, sa porodicom živi kao podstanar od 2014. kada mu je u Obrenovcu voda odnela dom, ali ga to nije sprečilo da pomogne prosjakinji. O MOMKU koji je poklonio patike ženi koja, zajedno s decom, živi od milostinje sugrađana u… »
(Kurir tv) ekskluzivna ispovest mladića iz autobusa: Tri dana sam nosio patike da bih sreo Danijelu!

(Kurir tv) ekskluzivna ispovest mladića iz autobusa: Tri dana sam nosio patike da bih sreo Danijelu!

Kurir 30.11.2016
BEOGRAD - Heroj ima ime. To je Rade Jovanović (20), iz Beograda, uveliko poznat po tome što je bosonogoj devojci koja prosi u autobusu 65 poklonio patike! Rade je, usled životnih okolnosti, napustio srednju školu i završava je vanredno. Uči da bi… »
Heroj iz autobusa se zove: - Rade Jovanović Ima 20 godina, živi kao podstanar i hoće da postane frizer!

Heroj iz autobusa se zove: - Rade Jovanović Ima 20 godina, živi kao podstanar i hoće da postane frizer!

Blic 30.11.2016
Heroj čiji je postupak ganuo celu Srbiju, koji je pre nekoliko dana u autobusu poklonio patike devojci koju do tog trenutka nije ni poznavao, zove se Rade Jovanović i živi u Beogradu! - Kada sam je video bosu, imao sam ogromnu želju da joj pomognem… »
Humanim gestom oduševio Srbiju: Heroj koji je poklonio patike prosjakinji se zove Rade - ovo je njegova priča

Humanim gestom oduševio Srbiju: Heroj koji je poklonio patike prosjakinji se zove Rade - ovo je njegova priča

Telegraf 30.11.2016
Rade je rekao da je pomaganje ljudima za njega sasvim normalna i prirodna stvar. Momak koji je juče svojim gestom oduševio Srbiju, poklonivši patike ženi koja prosi u autobusu, zove se Rade Jovanović. Video je ženu da prosi i uradio nešto najjače… »

Vesti dana »