Povezane vesti
Ovo celoj priči daje čudan tok: Severina se oglasila povodom nestanka i ostavila sve bez teksta (VIDEO)
Story 03.12.2016
Nakon što se Severina na neko vreme potpuno povukla iz javnosti, čitav region uzdrmala je vest o sukobu popularne pevačice i Milana Popovića, koji je tvrdio da je majka njegovog deteta nestala. Jedna od najvećih regionalnih zvezda odlučila je da… »
Oglasio se Milan Popović: Ne kršim zakon, radim za dobrobit sina! Severina odmah uzvratila na Instagramu! (video)
Svet & Skandal 03.12.2016
Bivši partner Severine Kojić i otac njenog deteta, Milan Popović, i dalje vodi ogorčenu bitku za podeljeno starateljstvo nad sinom. Kralj bakra već nekoliko godina vodi tešku bitku na sudu protiv Severine Kojić za starateljstvo nad sinom… »
Prozivka za bivšeg! (video)
Mondo 03.12.2016
Ovako je Severina odgovorila srpskom biznismenu! Severina Kojić, koja je "nestala" iz javnosti na nekoliko nedelja, objavila je video na Instagramu u kom ismeva bivšeg partnera Milana Popovića. Milan OPET tužio Seve! Popović je hrvatskim medijima… »
(Video) Oglasila se prvi put posle nestanka: Evo šta je SEVERINA rekla gde se krila i zašto
Kurir 03.12.2016
Posle nekoliko nedelja koliko je nije bilo u medijima, Severina Kojić se vratila. A njen prvi javni potez je šala na račun njenog bivšeg verenika Milana Popovića koji je početkom nedelje rekao da majku svog sina Aleksandra nije vidio od početka… »
Kralj bakra se oglasio: Radim za dobrobit sina Aleksandra! Ne kršim zakone
Kurir 03.12.2016
Severina Kojić i Milan Popović nastavljaju da ratuju preko svog četvorogodišnjeg sina Aleksandra. Srpski biznismen tvrdi da pevačica mesec dana nije došla po naslednika, a ona zapravo 10 dana nije znala gde joj se nalazi sin, zbog čega je bivšeg… »
Vesti dana »

Policija u Smederevu uhapsila muškarca zbog sumnje da je ugrozio sigurnost predsednika Vučića
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana