Povezane vesti
Srce u Mančesteru: Pogba objasnio razliku između ‘crvenih đavola’ i ‘stare dame’
Hot sport 03.12.2016
Najskuplji fudbaler u istoriji, Pol Pogba, četiri godine u Juventusu opisao je kao kratak odmor, a da se transferom u Mančester Junajted vratio kući. Pogba se letos vratio u Junajted u rekordnom transferu od 105 miliona evra, bez bonusa, da u drugom… »
Pogba: Mančester je moja kuća, Juventus je bio samo odmor
Mozzart sport 03.12.2016
"U Mančesteru je moje srce i kuća. Kada sam odlazio oduvek sam znao da ću da se vratim", tvrdi Francuz. Najskuplji fudbaler u istoriji fudbala Pol Pogba četiri godine u Juventusu opisao je kao kratak odmor, a da se transferom u Mančester Junajted… »
Pogba: Juventus je bio odmor, u Mančesteru su mi srce i kuća
Sportal blic 03.12.2016
Najskuplji fudbaler u istoriji Pol Pogba je opisao četiri godine provedene u Juventusu kao kratak odmor i da se povratkom u Mančester junajted, zapravo, vratio kući. Foto: Reuters Pol Pogba Pogba je letos, posle rekordnog transfera 105 miliona evra… »
Vesti dana »

Incident u selu Miločaj kod Kraljeva: Opozicija gađala gradonačelnika Terzića jajima, pokušali da spreče sastanak odbora SNS, intervenisala policija
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 8 satijoš 1 povezana