Povezane vesti

Zlatan se brani posle incidenta: Ibrahimović: Kada ja svesno udarim nekog u glavu, taj odmah zaspi! /video/

Zlatan se brani posle incidenta: Ibrahimović: Kada ja svesno udarim nekog u glavu, taj odmah zaspi! /video/

Sportal blic 05.12.2016
Napadač Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović tvrdi da nije namerno udario u glavu defanzivca Evertona Šejmusa Kolmana na utakmici Premijer lige, koja se završila rezultatom 1:1. Zobacz na Youtube - Čuo sam da je komentator rekao da sam namerno… »
Zlatan odgovorio na optužbe: Ako želim da udarim nekog u glavu, ja ga udarim tako da odmah zaspi! (video)

Zlatan odgovorio na optužbe: Ako želim da udarim nekog u glavu, ja ga udarim tako da odmah zaspi! (video)

Mozzart sport 05.12.2016
"Bio je to duel 50:50", rekao je Zlatan Ibrahimović posle meča. Zlatan Ibrahimović je bio u centru pažnje u dva navrata na meču protiv Evertona (1:1). Postigao je zanimljiv gol u 42. minutu, a imao je i duel sa Šejmusom Kolmanom posle kog su mnogi… »
Zlatan u svom stilu: ''Da sam ga udario kao što kažu, u momentu bi zaspao!''

Zlatan u svom stilu: ''Da sam ga udario kao što kažu, u momentu bi zaspao!''

Sportske.net 05.12.2016
Jednostavno, to je Zlatan Ibrahimović. Šveđanin je bio u centru pažnje u nedeljnom meču sa Evertonom, prvo je postigao prelep pogodak u finišu prvog poluvremena, a u finišu je bio u zanimljivom duelu sa Šejmuson Kolmanom. Pojedini smatraju da je… »

Vesti dana »