Povezane vesti
Beker o Imasu: Unutra sam, znam sve, ali...
Press 05.12.2016
Boris Beker, trener Novaka Đokovića, rekao je da je upoznat sa problemima unutar tima, ali da ne želi da ih iznosi u javnost. Foto:B92.net Posle pada u igri srpskog igrača i pojave Pepea Imasa, kojeg su mnogi nazvali guruom, pojavila se bojazan da će… »
Beker: Znam sve šta se dešava s Novakom, ali ćutim
Mondo 05.12.2016
"To je moj igrač, volim ga i uvek ću ga štititi, tako da nikada neću pričati o tome", izjavio je Nemac posle velikog pada u Đokovićevoj igri, uz konstataciju da još uvek ne zna da li će ostati u timu srpskog asa 2017. godine. Boris Beker dve… »
Beker poručuje da će se Novak vratiti još jači u 2017. godini: Pregovaramo o nastavku saradnje
Večernje novosti 05.12.2016
Nisam mogao da verujem koliko je loše odigrao u finalu Londona. To je bio verovatno najgori meč koji je odigrao otkako sam mu trener – rekao je proslavljeni Nemac. BILA je ovo neverovatna vožnja... U prošlom vremenu je Boris Beker opisao… »
Vesti dana »

Završena trosatna blokada Brankovog mosta u znak podrške prosvetnim radnicima
Euronews pre 1 satjoš 53 povezane

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 3 satajoš 34 povezane

Još tri žene žrtve u požaru u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
Danas pre 7 satijoš 23 povezane

Manojlović: Istragu o upotrebi zvučnog topa da vode UN i OEBS a ne FBI ili FSB
Novi magazin pre 5 satijoš 33 povezane

"Dobio sam pismo u kom piše da je devojčica živa": Otac optuženog za ubistvo Danke šokirao na godišnjicu nestanka
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane