Povezane vesti
Vučić: Čist sam kao suza, pobeđivaću vas dokle budem hteo
N1 Info 06.12.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da još nema izborni štab i da će ga formirati dovoljno kratko pred izbore, kako bi se suprotstavio opoziciji. Vučić je tokom rasprave o budžetu u Skupštini Srbije odbacio kritike opozicije… »
Vučić opoziciji: Ne uvodim Srbiju u NATO, pobediću vas uvek jer sam čist kao suza
Srbija danas 06.12.2016
Vučić: Ja sam otišao i tamo u sedištu u Briselu rekao da Srbija nije zainteresovana za čalnstvo. Ni komesar Han, ni bilo koji komesar, strani ministar ili ambasador ne sme ni da mi govori bilo šta o unutrašnjim prilikama u Srbiji, osim o reformama… »
I "čačanski akcenat" tema rasprave u Skupštini Srbije
N1 Info 06.12.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da imitirajući šefa poslaničke grupe Dveri Boška Obradovića kako izgovara reč "bežite" nije imao nameru da uvredi ljude iz Čačka zbog njihovog govora. On je tokom rasprave u Skupštini Srbije… »
Vesti dana »
Uhapšen Aleksandar Papić: Biznismen priveden u opsežnoj akciji borbe protiv korupcije
Blic pre 15 minutajoš 55 povezanih
SBB prodat PPF grupi, Telekom Srbija kupio prava na sportske prenose Sport kluba i EON
RTS pre 15 minutajoš 30 povezanih
Zelenski spreman za razmenu teritorija sa Rusijom, ali ne zna kojih
NIN pre 38 minutajoš 21 povezana
Drugi dan studentskog pešačenja od Beograda i Niša do Kragujevca
BBC News pre 50 minutajoš 15 povezanih
Stižu jaka košava i ledena kiša! Rhmz u celoj zemlji upalio meteoalarme zbog opasne pojave
Blic pre 2 satajoš 14 povezanih