Povezane vesti
Vučić: Čist sam kao suza, pobeđivaću vas dokle budem hteo
N1 Info 06.12.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da još nema izborni štab i da će ga formirati dovoljno kratko pred izbore, kako bi se suprotstavio opoziciji. Vučić je tokom rasprave o budžetu u Skupštini Srbije odbacio kritike opozicije… »
Vučić opoziciji: Ne uvodim Srbiju u NATO, pobediću vas uvek jer sam čist kao suza
Srbija danas 06.12.2016
Vučić: Ja sam otišao i tamo u sedištu u Briselu rekao da Srbija nije zainteresovana za čalnstvo. Ni komesar Han, ni bilo koji komesar, strani ministar ili ambasador ne sme ni da mi govori bilo šta o unutrašnjim prilikama u Srbiji, osim o reformama… »
I "čačanski akcenat" tema rasprave u Skupštini Srbije
N1 Info 06.12.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da imitirajući šefa poslaničke grupe Dveri Boška Obradovića kako izgovara reč "bežite" nije imao nameru da uvredi ljude iz Čačka zbog njihovog govora. On je tokom rasprave u Skupštini Srbije… »
Vesti dana »
Protesti u N. Sadu: Traži se istraga o policijskoj brutalnosti nad uhapšenim penzionerom
Al Jazeera pre 1 satjoš 28 povezanih
Glumio da je lokalni mangup: Ubica iz Leskovca na društvenim mrežama fantomkama krio lice
Blic pre 59 minutajoš 28 povezanih
Boli me što ne znam gde je njeno telo, a ubice na doživotnu! Dankin otac za Telegraf o potvrđivanju optužnice
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih
Dačić: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
N1 Info pre 4 satijoš 18 povezanih