Povezane vesti
Stigao crnogorski Bukvar, roditelji u šoku (FOTO)
Vesti online 10.12.2016
Crnogorci su konačno dobili dugoočekivani bukvar, a ako je suditi prema prvim reakcijama, nisu mu se obradovali ni đaci prvaci, ali ni njihovi roditelji. Ovi prvi su zbunjeni, jer pola reči ne mogu da izgovore, a ovi drugi su, malo je reći šokirani… »
Skandal u Crnoj Gori! Prvaci dobili bukvar zbog kojeg su roditelji pobesneli! (foto)
BK TV 10.12.2016
Bukvar, namenjen đacima prvacima u Crnoj Gori, izazvao je veliko negodovanje kod roditelja zbog reči i slova koja ne postoje u azbuci, niti deca umeju da ih izgovore. Jedna Podgoričanka je na svom Fejsbuk profilu postavila fotografije novokomponovanog… »
(Foto) šok u crnoj gori: Od novog bukvara sa turbo slovima, plače se i roditeljima i deci!
Kurir 10.12.2016
PODGORICA - Jedna majka iz Podgorice zavapila je danas na svom Fejsbuk profilu! “Danas smo dobili Bukvar. Bukvalno mi se plače. Moje dete 50 posto ovih izmišljenih reči i slova ne ume da izgovori, ja ne mogu 30 posto uz sve napore.”! Njeni FB… »
Pogledajte kako se U crnogorskom bukvaru objašnjavaju slova Ś i Ź: Mnogima se bukvalno plače (FOTO)
Telegraf 10.12.2016
Moje dete 50% ovih izmišljenih reči i slova ne ume ni da izgovori, a ja ne mogu 30% uz sve napore - napisala je majka. Jedna majka iz Podgorice oglasila se danas na Fejsbuk profilu povodom novih bukvara u Crnoj Gori. SKANDAL U SRPSKIM ŠKOLAMA: Deca na… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Novosadski profesori blokirali raskrsnicu kod kampusa zbog „zvučnog topa“
Nova pre 30 minutajoš 42 povezane

Aerodrom Hitrou zatvoren – više od 1.000 letova otkazano nakon što je veliki požar izazvao nestanak struje
Biznis.rs pre 54 minutajoš 22 povezane

Interesantno: Nedović nije slavio pobedu sa Delijama – Evo i zašto! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 17 povezanih

Uživo iz Ukrajine! Ratni izveštač za Kurir: Najsuroviji napad do sada pogodio Odesu - Ukrajina potezom očajnika srlja u još veći izazov
Kurir pre 36 minutajoš 13 povezanih