Povezane vesti
Nestali dečak pronađen u selu nadomak Beograda
Radio 021 11.12.2016
Ranko Petrović (14), koji je nestao u petak oko 18 časova, pronađen je u selu nadomak Beograda. Dečak se sam pojavio kod bližeg srodnika, saopštio je MUP ne navodeći više detalja. Za Rankom su tragali njegova porodica, prijatelji i policija… »
Pronađen dečak (14) koji je nestao na Zvezdari (FOTO)
Telegraf 11.12.2016
Dečak koji je nestao u petak uveče, pronađen je u selu pored Beograda. Ranko Petrović (14), koji je nestao kada je iz Krfske ulice na Zvezdari krenuo ka školskom dvorištu, je pronađen u selu nadomak Beograda. Dani prolaze, a o Zoranu i Branku se ne… »
Kraj drame: Pronađen nestali dečak Ranko Petrović (14)
Blic 11.12.2016
Potraga za nestalim Rankom Petrovićem (14) je završena - dečak je bio kod strica u okolini Beograda. Posle velike pažnje javnosti i reakcije medija, drama za roditelje se završila kada im se javio strc dečaka i potvrdio im da je dečak u njegovom… »
Pronađen nestali dečak
N1 Info 11.12.2016
Dečak Ranko Petrović (14), učenik osmog razreda, koji je nestao u petak, pronađen je u okolini Beograda. MUP je saopštio da se dečak sam pojavio kod bližeg srodnika. Dečakova majka rekla je ranije za Blic da je Ranko u petak krenuo iz Krfske ulice… »
Vesti dana »
Danilo, sine, podnesi ostavku! Otac ministra policije javno pozvao sina da se povuče: "Pusti tog Bečića bez porekla, nastavi kao tvoji preci" (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Krvavi pir trajao pola sata: Otkriveni jezivi detalji masakra na Cetinju: Ovaj čovek je sprečio Martinovića da ubije Mariju i njeno dete, seo sa ubicom u auto i spasao dva života (foto)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Moju žalost stavljam vam na dušu": Da li je Njegoševo prokletsvo sustiglo Cetinje jer njegova poslednja želja nije ispunjena? U dva masakra za dve godine, ubijeno 22 ljudi, zatrte cele porodice (video, foto)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
'Povratak iz mrtvih': Oporavak pevačice kojoj je ljubomorni bivši pucao u glavu
Blic pre 7 satijoš 1 povezana