Povezane vesti
Presela mu "zlatna lopta": Ronaldo: "Fudbal liks" me nevinog poslao u zatvor
Sportal blic 13.12.2016
"Fudbal liks" mi je pokvario uživanje u "Zlatnoj lopti", tvrdi Kristijano Ronaldo. Najbolji fudbaler sveta je slikovito objasnio da se zbog pisanja tog portala oseća kao nevina osoba u zatvoru. Sacré Ballon d'Or France Football 2016, Cristiano Ronaldo… »
Ronaldo: Zbog njih se osećam kao nevin u zatvoru (foto)
Hot sport 13.12.2016
Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo izjavio je da mu je portal "Footbal Leaks" pokvario užitak zbog dobijanja Zlatne lopte i slikovito objasnio da se oseća kao nevina osoba u zatvoru. “Fudbal Liks” objavio je da je Portugalac koristio… »
Ronaldo: Osećam se kao nevin u zatvoru
Mondo 13.12.2016
"Moj sin ide u školu, neke stvari već razume", kaže Ronaldo. Foto: (AP Photo/Michael Probst, File) Umesto da uživa u "Zlatnoj lopti", Kristijano Ronaldo pati zbog tekstova koji su objavljeni o njemu i u kojima se navodi da je utajio porez. Najbolji… »
Vesti dana »
Uhapšen taksista: Udario pešaka posle protesta na Slaviji (video)
Kurir pre 49 minutajoš 70 povezanih
Valensija srušila Real! "Slepi miševi" na krilima Stefana Jovića srušili "kraljeviće"
Večernje novosti pre 54 minutajoš 40 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 4 satijoš 2 povezane
Pogledajte kako je izgledao večerašnji protest na Slaviji zabeležen objektivom kamere TV Nova
Nova pre 1 satjoš 24 povezane