Povezane vesti
Poruka iz Zagreba: A šta je Hrvatska trebalo da uradi?
Vesti online 13.12.2016
Predsednik Hrvatskog sabora Božo Petrov ocenio je danas "potpuno neprimerenom" reakciju Srbije na hrvatsku blokadu otvaranja i poglavlja 26 o obrazovanju i kulturi. - Mislim da je potpuno neprimerena reakcija Srbije na bilo šta što se događa u… »
Petrov zamera Srbiji na reakciji zbog blokade!
Alo 13.12.2016
Predsednik Hrvatskog sabora Božo Petrov ocenio je danas "potpuno neprimerenom" reakciju Srbije na hrvatsku blokadu otvaranja i poglavlja 26 o obrazovanju i kulturi. "Mislim da je potpuno neprimerena reakcija Srbije na bilo šta što se događa u… »
Petrov: Neprimerena reakcija Srbije na hrvatske primedbe
RTS 13.12.2016
Predsednik Sabora Hrvatske Božo Petrov ocenio je kao potpuno neprimerenu reakciju zvaničnog Beograda na hrvatske primedbe koje se odnose na otvaranje poglavlja 26 o obrazovanju i kulturi. "Mislim da je potpuno neprimerena reakcija Srbije na bilo šta… »
Božo Petrov: Reakcija Srbije je potpuno neprimerena
N1 Info 13.12.2016
Predsednik Hrvatskog sabora Božo Petrov nazvao je "potpuno neprimerenom" reakciju Srbije nakon što je postalo jasno da neće danas otvoriti pregovore u Poglavlju 26 o obrazovanju i kulturi. "Mislim da je potpuno neprimerena reakcija Srbije na bilo šta… »
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 6 minutajoš 44 povezane
Protest poljoprivrednika ispred policijske stanice u Bogatiću: Ostajemo dok ne puste kolege
Novi magazin pre 4 satijoš 8 povezanih