Povezane vesti
Vukosavljević: Hrvatska nema rezerve u oblasti kulture
Danas 14.12.2016
Ministarstvo kulture i informisanja nema pouzdanije informacije o rezervama Hrvatske u vezi otvaranja poglavlja 26 u pregovorima o pristupanju Srbije Evropskoj uniji, izjavio je danas ministar Vladan Vukosavljević. On je dodao da na polju kulture nema… »
Vukosavljević: Mislim da Hrvatska nema rezerve u oblasti kulture
Blic 14.12.2016
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je danas da prema njegovim saznanjima Hrvatska nema rezervi u oblasti kulture kada je reč o poglavlju 26, koje se odnosi na obrazovanje, kulturu, i sport. - Kada je reč o kulturi hrvatska… »
Vukosavljević: Mislim da Hrvatska nema rezerve u oblasti kulture
RTS 14.12.2016
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je da prema njegovim saznanjima Hrvatska nema rezervi u oblasti kulture kada je reč o poglavlju 26, koje obuhvata obrazovanje, kulturu i sport. "Što se tiče onoga što mi znamo, kada je reč o… »
Vesti dana »

Ubijen bivši predsednik ukrajinskog parlamenta, BBC izvor kaže da se napadač maskirao u Glovo dostavljača
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih

Evrobasket, četvrti dan: Jokić novim rekordom utišao Rigu, Srbija preživela i Letoniju
BBC News pre 23 minutajoš 35 povezanih

Tesna pobeda Srbije nad Letonijom, dominacija Jokića u napetoj utakmici
Radio 021 pre 13 minutajoš 53 povezane

Nevreme sa jakim vetrom i požarima u Šumadiji, naročito u Čačku i Kragujevcu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 50 povezanih

Zelenski i Modi koordinirali stavove pred samit Šangajske organizacije za saradnju
Politika pre 33 minutajoš 28 povezanih