Povezane vesti

Marš seksualnih radnika održan u Skoplju po deveti put

Marš seksualnih radnika održan u Skoplju po deveti put

Večernje novosti 17.12.2016
Sa crvenim kišobranima u rukama makedonski seksualni radnici danas su u Skoplju, devetu godinu uzastopno, održali marš na kojem su zatražili da se zaustavi nasilje, stigmatizacija i tortura koju svakodnevno trpe. Sa crvenim kišobranima u rukama… »
(Foto) seksualni radnici mitingovali u Skoplju Poručili: "Posao je posao" i "Moja pi.., moj posao"

(Foto) seksualni radnici mitingovali u Skoplju Poručili: "Posao je posao" i "Moja pi.., moj posao"

Kurir 17.12.2016
Sa crvenim kišobranima u rukama makedonski seksualni radnici danas su u Skoplju, devetu godinu uzastopno, održali marš na kojem su zatražili da se zaustavi nasilje, stigmatizacija i tortura koju svakodnevno trpe. Grupa seksualnih radnika, stripera i… »
Marš seksualnih radnika održan deveti put u Skoplju

Marš seksualnih radnika održan deveti put u Skoplju

Radio 021 17.12.2016
Sa crvenim kišobranima u rukama makedonski seksualni radnici su u Skoplju, devetu godinu uzastopno, održali marš na kojem su zatražili da se zaustavi nasilje, stigmatizacija i tortura koju svakodnevno trpe. Grupa seksualnih radnika, stripera i… »
Prostitutke prodefilovale Skopljem (FOTO GALERIJA)

Prostitutke prodefilovale Skopljem (FOTO GALERIJA)

Alo 17.12.2016
Sa crvenim kišobranima u rukama makedonski seksualni radnici danas su u Skoplju, devetu godinu uzastopno, održali marš na kojem su zatražili da se zaustavi nasilje, stigmatizacija i tortura koju svakodnevno trpe. Grupa seksualnih radnika, stripera i… »
Marš seksualnih radnika u Skoplju

Marš seksualnih radnika u Skoplju

N1 Info 17.12.2016
Sa crvenim kišobranima u rukama makedonski seksualni radnici su u Skoplju, devetu godinu uzastopno, održali marš na kojem su zatražili da se zaustavi nasilje, stigmatizacija i tortura koju svakodnevno trpe. Grupa seksualnih radnika, stripera i… »

Vesti dana »