Povezane vesti
Prava prijateljstva u svetu poznatih još uvek postoje: Zorana Pavić otkrila šta Nadi Macuri neće zaboraviti dok je živa
Story 18.12.2016
Portparol Hitne pomoći uvek je nasmejana, vesela i puna topline, a slavna pevačica otkrila je i da je Nada veliki prijatelj. Svojim širokim osmehom Nada Macura čini da njenim pacijentima bude prijatnije i da se osećaju zaštićeno i optimistično… »
Nada Macura spasla zoranu Pavić: Pomogla mi je u nevolji! Ja to neću zaboraviti dok sam živa
Kurir 18.12.2016
Pevačica Zorana Pavić otkrila je da je joj Nada Macura prava prijateljica. Naime, Nada se Zorani našla kada je pevačica bila u nevolji, zbog čega joj je Pavićeva veoma zahvalna. "Kada sam imala problem, Nada je napustila neku skupštinu da mi se… »
Vesti dana »

"Pacijenti nisu politički rekviziti": Studenti pozvali u 11.52h ispred svih zdravstvenih ustanova
Novi magazin pre 2 satajoš 8 povezanih

Putin daje Trampu tek toliko da može da tvrdi da je ostvaren napredak u Ukrajini
Blic pre 18 minutajoš 47 povezanih

"Ti sistemi stoje u našim magacinima": Dačić o "zvučnom topu": Jesu u vlasništvu MUP, ali nisu ubačeni u upotrebu niti montirani na bilo koje vozilo
Blic pre 48 minutajoš 7 povezanih

Narodna skupština konstatovala ostavku premijera Miloša Vučevića
Nova ekonomija pre 36 minutajoš 24 povezane

Uhapšen gradonačelnik Istanbula, najveći Erdoganov rival za predsednika Turske
BBC News pre 18 minutajoš 24 povezane