Povezane vesti
Ko je kriv za smrt bebe: Inspekcije u kruševačkoj bolnici ispituju lekare, čeka se i obdukcija
Blic 20.12.2016
Stručna komisija koju je formirala Opšta bolnica u Kruševcu ispituje rad svih njenih lekara koji su bili uključeni u lečenje Dragane Krkić (33) iz Ćićevca, kojoj je beba umrla u stomaku dok je čekala slobodno mesto za porođaj. Kako "Blic"… »
Užasno Majka optužuje ginekologa: Lekar mi je ugušio bebu
Kurir 20.12.2016
Dr Hadži Ranđelović je sedam dana odlagao carski rez. Moje zdravo dete je zbog toga umrlo u stomaku. Čekala sam da rodim princezu, a sada sam skrhana od bola, kaže Dragana Krkić iz Ćićevca. Lekari su bez razloga ili objašnjenja čekali sedam dana… »
Bebu izgubila pred carski rez
Mondo 20.12.2016
Tužan epilog trudnoće Dragane Krkić (33) iz Ćićevca na ginekologiji kruševačke bolnice. Tvrdi da je nisu porodili na vreme i da nisu obratili pažnju na bolove. U bolnici pokrenuta procedura kontrole. Foto: YouTube Trudnica Dragana Krkić (33) iz… »
Beba joj umrla u stomaku dok je molila da je porode!
Alo 20.12.2016
Dragana Krkić (33) iz Ćićevca, majka jednog dečaka, otišla je pre nedelju dana u Opštu bolnicu u Kruševcu da mu rodi sestru, ali joj je beba umrla u stomaku u najstrašnijim mukama dok je čekala da lekari nađu slobodan termin za porođaj! U… »
Vesti dana »
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua i svih drugih
Danas pre 7 satijoš 9 povezanih
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 8 satijoš 6 povezanih
Putin: Ispaljivanjem "orešnika" testiran ruski najnoviji raketni sistem; Zelenski: Eskalirala situacija, prekršena Povelja UN
RTS pre 27 minutajoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Politika pre 6 satijoš 2 povezane