Povezane vesti
Netanjahu besan zbog rezolucije UN: Mi imamo nacionalni ponos, nećemo okrenuti drugi obraz
Kurir 26.12.2016
Izraelski premijer Benjamin Netnjahu izjavio je danas da je Izrael reagovao oštro na rezoluciju protiv jevrejskih naselja usvojenu u petak u Savetu bezbednosti UN i da će nastojati da spreči slične korake u narednim nedeljama. "Mi smo zemlja s… »
Izrael odložio posetu ukrajinskog premijera zbog Rezolucije SB UN
Blic 26.12.2016
Izrael je odložio posetu ukrajinskog premijera Volodimira Grojsmana toj zemlji zbog podrške Rezoluciji SB UN kojom se od Izraela traži da obustavi izgradnju naselja na okupiranim palestinskim teritorijama. Poseta je bila planirana za ovu nedelju… »
Netanjahu: Obustavićemo kontakte sa 12 država zbog rezolucije
Blic 26.12.2016
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu naložio je da se smanji skoro svaki diplomatski kontakt sa 12 država koje su podržale rezoluciju UN kojom se od Izraela zahteva da obustavi izgradnju naselja na okupiranim palestinskim teritorijama, preneli su u… »
Netanjahu pojačao diplomatski odgovor: Suspendovane radne veze sa 12 zemalja, iz Hareca
Blic 25.12.2016
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu naredio je Ministarstvu spoljnih poslova večeras da suspenduje skoro sve diplomatske veze sa 12 zemalja, od ukupno 14, koje su glasale za rezoluciju Saveta bezbednosti UN protiv jevrejskih naselja i koje imaju… »
Netanjahu pozvao ambasadore zemalja članica sb UN da ih ukori na Božić
Blic 25.12.2016
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu naredio je danas Ministarstvu spoljnih poslova da pozove ambasadore zemalja članica Saveta bezbednosti UN kako bi im preneo protest zbog rezolucije protiv jevrejskih naselja usvojene u petak. Ministarstvo spoljnih… »
Vesti dana »
Ispred Ambasade Crne Gore u Beogradu ostavljeno 12 ruža za poginule na Cetinju
Danas pre 5 satijoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
FBI promenio stav: Napadač na novogodišnju masu ljudi u Nju Orelansu ipak bio sam
Danas pre 8 satijoš 4 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane