Povezane vesti
Dodiku odbijen zahtev za vizu, SAD podržavaju procese protiv njega
Glas Amerike 27.12.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je američka ambasada u Bosni i Hercegovini odbila da mu izda diplomatku vizu za odlazak u Vašington na inauguraciju novog američkog predsednika Donalda Trampa. Ambasada SAD saopštila je da… »
Dodik podneo zahtev za redovnu američku vizu zbog puta u Vašington
Novi magazin 27.12.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u Ambasadi SAD u Sarajevu podneo zahtev za redovnu vizu, kako bi u drugoj polovini januara mogao da otputuje u Vašington da bi prisustvovao jednoj od svečanosti koja se organizuje povodom inauguracije… »
Dodik podneo zahtev za redovnu vizu
Danas 27.12.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u Ambasadi SAD u Sarajevu podneo zahtev za redovnu vizu, prenosi RTRS. "Iz proceduralnih razloga ranije sam podneo zahtev za diplomatsku vizu, ali je moj zahtev odbijen uz obrazloženje da ne predstavljam… »
Ambasada SAD odbila zahtev za diplomatsku vizu Miloradu Dodiku
Gde investirati 27.12.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je za RTRS da mu je američka ambasada u BiH odbila zahtev za diplomatsku vizu za odlazak na inauguraciju novog američkog predsednika Donalda Trampa, uz obrazloženje da tamo ne ide kao predstavnik BiH… »
Dodik bez vize za SAD
Danas 26.12.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u ponedeljak uveče RTRS da mu je američka Ambasada u BiH odbila zahtev za diplomatsku vizu za odlazak na inauguraciju novog američkog predsednika Donalda Trumpa. Obrazloženje za ovakvu odluku je da… »
Vesti dana »
Uzdrmana "fotelja" predsednika Južne Koreje nakon što je proglasio, pa ukinuo ratno stanje: Podnet zahtev za impičment
Euronews pre 42 minutajoš 11 povezanih
Aktivista Dejan Bagarić uhapšen i sproveden u zatvor na Klisi
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 7 povezanih
Roditelji beba zakopanih u Hrvatskoj članovi sekte: "Hoda po selu u crnoj haljini, smrt dece smatraju Božjom voljom"
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih
Hodža: Moguća nova hapšenja u vezi sa napadom na kanal Ibar-Lepenac
Danas pre 13 satijoš 7 povezanih