Povezane vesti

Ceo Futog i deo Veternika u sredu bez vode

Ceo Futog i deo Veternika u sredu bez vode

Moj Novi Sad 27.12.2016
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u sutra, 28. decembra, od 8.30 do 18 sati biti celo naselje Futog. Kako javlja JKP "Vodovod i kanalizacija", cisterna s pijaćom vodom biće postavljena ispred Doma zdravlja i ispred teretnog ulaza… »
Deo Bulevara oslobođenja bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 27.12.2016
Još jedna havarija danas u gradu. Kako javlja JKP "Vodovod i kanalitacija", zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 15 sati biti deo Bulevara oslobođenja – parna strana (od broja 32 do broja 56). Postoji mogućnost da će u toku radova… »

Radio 021 27.12.2016
Deo Bulevara oslobođenja nema vode zbog havarije. Bez vode će do 15 časova biti deo Bulevara oslobođenja – parna strana (od Bačke ulice do br. 56). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Futoga bez vode zbog havarije

Deo Futoga bez vode zbog havarije

Radio 021 27.12.2016
Deo Futoga nema vode zbog havarije. Bez vode će do 13 sati biti ulice 7. Jula, Petra Mećave i Dunavska. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Autor: 021.rs… »
HAVARIJA: Deo Futoga ostao bez vode

HAVARIJA: Deo Futoga ostao bez vode

Moj Novi Sad 27.12.2016
Kako javlja JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog radova na sanaciji havarije, danas će u Futogu, do 13 sati, bez vode biti ulice 7. jula, Petra Mećave i Dunavska. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »

Vesti dana »