Povezane vesti
Đenka izdominirao: Ne parla srpski, ali pesmu Džeja razbija (video)
Hot sport 31.12.2016
Malo se stranih sportista u srpskim klubovima može podičiti time da je već tri godine državljanin Srbije. Čarls Dženkins je zbog toga dobio i srpski pasoš, ali jezik nije naučio. Kaže da je težak, možemo se složiti sa njim, mada je verovatno više… »
''Đenka, Srbine''! Dženkins oduševio novogodišnjom izjavom!
Sportske.net 31.12.2016
Povratak Čarlsa Dženkinsa pokazao se kao pravi potez Crvene zvezde, sa njim u timu srpski šampion ponovo dominira u regionu i blista u Evroligi. Već u svom prvom ''mandatu'' u Zvezdi, popularni ''Đenka'' se sjajno prilagodio na život u Srbiji, a sada je… »
Dženkins: Srbija je strava mesto
Večernje novosti 31.12.2016
Mnogi ljudi u Americi misle loše o Srbiji. Zato sam ja tu da im otvorim oči i kažem da to nije tako. Pričam im da su ljudi otvoreni i druželjubivi i da će se osećati kao kod kuće - kaže Zvezdin košarkaš. Jedan od najomiljenijih stranaca među navijačima… »
Rađaj sinove: Dženkins uz Džeja uči srpski jezik
Sportal blic 31.12.2016
Čarls Dženkins se odlično snalazi u Beogradu. Košarkaš crveno-belih se ove sezone vratio u Srbiju, a kako vreme prolazi sve bolje govori naš jezik. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Čarls Dženkins Popularni Đenka uči jezik uz pomoć narodnih pesama… »
Dženkins: Pesmu “Rađaj sinove” pevam bez greške
Mozzart sport 31.12.2016
"Mnogi ljudi u Americi misle loše o Srbiji. Zato sam ja tu da im otvorim oči i kažem da to nije tako", kaže košarkaš Zvezde. Čarls Dženkins je košarkaš koji daje ton timi Crvene zvezde i svojim igrama, ali i velikom energijom koja većini prija. Stalno je… »
Vesti dana »

Zelenski: Ubistvo bivšeg predsednika ukrajinskog parlamenta pažljivo planirano
Danas pre 14 minutajoš 29 povezanih

Nevreme sa jakim vetrom i požarima u Šumadiji, naročito u Čačku i Kragujevcu
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 49 povezanih

Trenutak kad se cela Srbija zaledila: Jokića gurnuli s leđa, odmah se uhvatio za lakat
Mondo pre 3 minutajoš 32 povezane