Povezane vesti

Bratski paok želi da uzme Leonarda Partizanu

Bratski paok želi da uzme Leonarda Partizanu

Sportski žurnal 05.01.2017
Najbolji igrač Partizana na meti bratskog kluba iz Soluna. Da li je na pomolu transfer najboljeg igrača beogradskih u tabor solunskih crno-belih? Brat bratu – uzima Leonarda!? PAOK je zainteresovan za vezistu Partizana, grčki mediji spekulišu i… »
Iliev: Ako Leo ode, idem i ja

Iliev: Ako Leo ode, idem i ja

Večernje novosti 05.01.2017
Podneću neopozivu ostavku ukoliko napusti klub uz obeštećenje od dva i po ili tri miliona evra, kaže Ivica Iliev. Završetak 2016. godine i izjava sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva da je sa Leonardom i Evertonom postignut dogovor o ostanku u… »
Iliev: Ništa ispod pet miliona za Leonarda, ili podnosim ostavku (video)

Iliev: Ništa ispod pet miliona za Leonarda, ili podnosim ostavku (video)

Hot sport 05.01.2017
Sportski direktor Partizana je ponovo govorio o statusu Brazilca u klubu. Krajem 2016. godine Ivica Iliev je obradovao navijače crnio-belih sa novostima da je postignut dogovr sa brazilskim duom, Evertonom i Leonardom. Međutim, već danas su solunski… »
Iliev: Napuštam Partizan ako…

Iliev: Napuštam Partizan ako…

Vesti online 05.01.2017
Uprkos podmsehu kom je bio izvrgnut od dela sportske javnosti kada je prilikom promocije na funkciju sportskog direktora Partizana, pošto je najavio bombastična pojačanja, Ivica Iliev je uspeo da u Humsku dovede igrače koji prave razliku. To se pre… »
Iliev garantuje: Dajem ostavku ako Leonarda prodamo za manje od 5.000.000 evra!

Iliev garantuje: Dajem ostavku ako Leonarda prodamo za manje od 5.000.000 evra!

Mozzart sport 05.01.2017
„Ja sam sportski direktor Partizana i držim situaciju pod kontrolom, a za nepoverljive imam samo jednu poruku: držite jezik za zubima“, kaže funkcioner crno-belih. Ili ide Leonardo ili ide Iliev! Trećeg nema! Sportski direktor Partizana Ivica… »
‘Bratski’: PAOK uzima Partizanu najboljeg igrača, iz kluba poruka da su ‘nemoćni’

‘Bratski’: PAOK uzima Partizanu najboljeg igrača, iz kluba poruka da su ‘nemoćni’

Hot sport 05.01.2017
Kako Grčki mediji pišu, PAOK je spreman da ove zime pazari u Humskoj i ne pita koliko košta. Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je rekao da Leonardo da Silva Souza ne ide nigde ove zime. Ipak, izgleda da se Partizan oko toga neće pitati ništa… »

Vesti dana »