Povezane vesti
Radno vreme za božićne praznike
Dnevnik 05.01.2017
Dom zdravlja: Službe opšte medicine, medicine rada i pedijatrije dežuraće za Božić, 7. januara u objektu “Jovan Jovanović Zmaj”, Ulica Zmaj Ognjena Vuka 19, od 7 do 20 časova. Ekipe Službe kućnog lečenja dežuraće tokom praznika svakog… »
DOM ZDRAVLJA: Raspored rada službi u vreme Božića
Moj Novi Sad 05.01.2017
Dom zdravlja "Novi Sad" objavio je danas radno vreme tokom božićnih praznika. U subotu 7. januara, službe Doma zdravlja “Novi Sad” rade praznično, odnosno službe opšte medicine, medicine rada i pedijatrije dežuraju u objektu "Jovan Jovanović… »
Radno vreme Spensa tokom božićnih praznika
Moj Novi Sad 05.01.2017
Javno preduzeće "Sportski i poslovni centar Vojvodina" obavestilo je danas sve posetioce o radu objekta tokom pravoslavnog Božića. Petak, 6. januar Ledena dvorana • Građanske smene: od 10.15 do 11.45; od 12 do 13.30 Bazen • Poslovni ljudi: od 6.30… »
Vesti dana »

Studenti, đaci i profesori marširaju ka Beogradu – kolone iz gradova širom Srbije
RTS pre 33 minutajoš 30 povezanih

VIDEO: Završen funkcionerski protest ispred N1, građani se okupili da pruže podršku televiziji
Radio 021 pre 1 satjoš 43 povezane

Ružić poručio: Policija će stati u zaštitu svojih građana, idem na protest u subotu
Nova pre 3 satajoš 19 povezanih

Bogdanović: Neverovatno je igrati sa Hardenom, izvlači najbolje iz mene
Politika pre 4 satijoš 15 povezanih

Stigla prva reakcija kremlja na predlog o primirju: Putinov pomoćnik otkrio koji je stav Rusije, čeka se obraćanje ruskog lidera?!
Blic pre 58 minutajoš 41 povezana