Povezane vesti

Druga strana priče: evo šta otac Dejana Ketića ima da kaže o svom sinu

Tračara sreda, 11. januar 2017.
Dejan Ketić, učesnik šou programa Ja imam talenat, o kom smo nedavno pisali da su ga roditelji ostavili kao bebu i da ne žele nikakav kontakt sa njim, ponovo se našao u središtu interesovanja javnosti, kada se oglasio i njegov otac povodom ‘tužne životne priče’ svog sina. “Nisam ga ja ostavio u... »

Oglasio se otac takmičara šoua "Ja imam talenat": Dejan me je obrukao nastupom na televiziji!

Blic sreda, 11. januar 2017.
Priča Dejana Ketića, učesnika šou-programa "Ja imam talenat", kojeg su roditelji ostavili kad je bio beba i za kojeg sada ne žele ni da čuju, potresla je srpsku javnost. Sada se oglasio i njegov otac, koji je ispričao svoju stranu priče.
Dejanov otac Ilija za "Alo" kaže da je Dejanova majka Slavica kriva za sve, a da mu sin sada pravi ogromne probleme u novoj porodici. Ilija danas živi u Žagubici, gde i Dejan, i ima suprugu i troje dece. On priznaje da je Dejana... »

Otac dečaka koji je rasplakao žiri “Ja imam talenat”: Dejan me je obrukao na televiziji, oterao sam ga! (video)

Svet sreda, 11. januar 2017.
Učesnik takmičarskog šou-programa “Ja imam talentat” Dejan Ketić ispričao je kako su ga roditelji ostavili kao bebu i da ni sada ne žele da čuju za njega. Međutim, njegov otac Ilija tvrdi da je Dejanova majka Slavica kriva za sve, a da mu sin sada pravi ogromne probleme u novoj porodici. Ilija... »

Ispovest oca napuštenog mladića koji je rasplakao Srbiju Dejan me je obrukao, oterao sam ga jer...

Kurir sreda, 11. januar 2017.
Učesnik takmičarskog šou-programa „Ja imam talentat” Dejan Ketić je ispričao kako su ga roditelji ostavili kao bebu i da ni sada ne žele da čuju za njega.
Mi smo došli do njegovog oca Ilije, koji tvrdi da je Dejanova majka Slavica kriva za sve, a da mu sin sada pravi ogromne probleme u novoj porodici. Ilija danas živi u Žagubici, gde i Dejan, i ima suprugu i troje dece. On priznaje... »
©2017 Netmark d.o.o.