Zimske operacije na Aerodromu „Nikola Tesla“

Zimske operacije na Aerodromu „Nikola Tesla“

Tango Six sreda, 11. januar 2017.
Iako je crveni meteo-alarm na snazi Aerodrom „Nikola Tesla“ neometano funkcioniše i neprekidno je otvoren za avio-saobraćaj, a zahvaljujući savremenoj opremi nijedan let nije otkazan, zaključak je današnje posete pomoćnika ministra za vazdušni saobraćaj, Zorana Ilića, novootvorenoj platformi za... »

Nijedan let nije otkazan, niti su avioni iz Beograda kasnili

Novi magazin sreda, 11. januar 2017.
Pomoćnik ministra za vazdušni saobraćaj Zoran Ilić izjavio je danas da je beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" otvoren za avio-saobraćaj i da nije bilo otkazivanja letova, niti kašnjenja, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Srbije.
On je rekao da nijedan let sa beogradskog aerodroma nije otkazan zbog vremenskih uslova još od 2014. godine. "I u ovako teškim uslovima bilo je samo manjih zakašnjenja zbog aerodroma sa kojih su avioni dolazili, ili su morali da... »

"Nijedan let nije otkazan, avioni iz BG ne kasne"

B92 sreda, 11. januar 2017.
B92: "Nijedan let nije otkazan, avioni iz BG ne kasne"
Beograd -- Pomoćnik ministra za vazdušni saobraćaj Zoran Ilić kaže da je beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" otvoren za avio-saobraćaj.
Kako je rekao nije bilo otkazivanja letova niti kašnjenja, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Srbije. On je rekao da nijedan let sa beogradskog aerodroma nije otkazan zbog vremenskih uslova još... »

Aerodrom u Beogradu neometano funcioniše, nijedan let nije otkazan

Blic sreda, 11. januar 2017.
Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu iako je crveni meteo-alarm na snazi neometano funkcioniše i neprekidno je otvoren za aviosaobraćaj, a pomoćnik ministra za vazdušni saobraćaj Zoran Ilić je izjavio danas da zahvaljujući savremenoj opremi nijedan let nije otkazan.
Na aerodromu kažu da bez obzira na vremenske uslove rade u okviru planiranog reda letenja. Ilić, koji je zajedno sa v.d. generalnim direktorom aerodorma „Nikola Tesla“ u Beogradu Sašom Vlaisavljevićem obišao Zimski štab aerodorma... »
©2017 Netmark d.o.o.