Povezane vesti

Frimpong zadužio peticu

Frimpong zadužio peticu

Dnevnik 13.01.2017
U taboru aktuelnog fudbalskog šampiona uvereni su da je goruće pitanje iz jesenjeg dela sezone povodom štoperske pozicije uspešno rešeno. Angažovan je internacionalac iz Gane, član Napretka, Abraham Frimpong (23) koji je sklopio trogodišnji ugovor… »
Frimpong predstavljen u Zvezdi: Sa saigračima ću pričati na srpskom

Frimpong predstavljen u Zvezdi: Sa saigračima ću pričati na srpskom

Večernje novosti 13.01.2017
Naučio sam fudbalske termine i srećan sam što sam došao u najveći klub na ovim prostorima. Aplicirao sam za srpski pasoš - kaže Abraham. PRE pet godina nije prošao u Partizanu, sada dolazi u Crvenu zvezdu kao vredno pojačanje. Abraham Frimpong… »
Frimpong: Crvena zvezda je najveća!

Frimpong: Crvena zvezda je najveća!

Mondo 13.01.2017
"Crvena zvezda je najveći klub na ovim prostorima i izuzetno sam srećan što mi se pružila prilika da postanem deo ekipe sa ovakvom istorijom", istakao Abraham Frimpong, peto pojačanje Zvezde ove zime. Peto pojačanje Crvene zvezde pred početak… »
Budući "Srbin": Frimpong: Hvala Zvezdi, biću bolji od Mbođa

Budući "Srbin": Frimpong: Hvala Zvezdi, biću bolji od Mbođa

Sportal blic 13.01.2017
Petom pojačanju ove zime broj 5. Crvena zvezda je uručila dres Abrahamu Frimpongu, pošto potpisao ugovor na tri i po godine, plus jednu. Foto: FK Crvena zvezda / Promo Abraham Frimpong - Crvena zvezda je najveći klub na ovim prostorima i izuzetno sam… »
Zvezda - Predstavljen Frimpong!

Zvezda - Predstavljen Frimpong!

Sportske.net 13.01.2017
Kao što smo i najavili juče, Abraham Frimpong je novo pojačanje Crvene zvezde! Peto pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku jeste Abraham Frimpong, dosadašnji fudbaler Napretka. Radi se o štoperu koji je odigrao sjajno u prvom delu sezone, bio… »

Vesti dana »