Povezane vesti
"Marej pre Đokovića do pehara u Melburnu"
Vesti online 14.01.2017
Ko će do prvog Grend slema sezone? Kladionici daju blagu prednost Novaku Đokoviću, šestostrukom šampionu, a ima i onih poput Matsa Vilandera, koji smatraju da je Endi Marej favorit u Melburnu. Ken Rouzvol, nekadašnji drugi teniser sveta i osvajač… »
Marej hoće da otme krunu Đokoviću: Spreman sam...
Vesti online 14.01.2017
Većina teniskih stručnjaka smatraju da će u finalu Australijan opena da se nađu dvojica najboljih tenisera današnjice, Endi Marej i Novak Đoković. Srbin je šestostruki šampion Melburna, dok je Škot pet puta igrao finale, ali nijednom nije… »
Marej: Imam šanse da osvojima Australija open
Večernje novosti 14.01.2017
Biti prvi je i stvar psihe, pošto tada možete da pomislite da morate da nastavite kao do tada. Ali, stvari teku, tenis je sve bolji, ja ću biti sve stariji, rekao je Britanac. Britanski teniser Endi Marej postao je otac, preuzeo je prvo mesto na ATP… »
Navratilova pokrenula novu temu - Da li je Novak premršav?
Sportske.net 14.01.2017
Uoči starta Australijan Opena, i legendarna teniserka progovorila o onome o čemu mnogi polemišu u poslednje vreme. Iako je Novak Đoković napravio sjajnu uvertiru pred prvi Gren Slem sezone, osvojivši turnir u Dohi gde je u finalu bio bolji od Endija… »
Vesti dana »
![Ukrajinci silovito napali Rusiju! Uzbuna u četiri pogranične oblasti, udari stigli čak do Lenjingraske oblasti](https://nstatic.net/560/38942560lawhqx.jpg)
Ukrajinci silovito napali Rusiju! Uzbuna u četiri pogranične oblasti, udari stigli čak do Lenjingraske oblasti
Blic pre 38 minutajoš 7 povezanih