Povezane vesti

"Plakao sam zbog grozota koje je radio mom detetu": Pedofil se iživljavao nad rođakom 5 godina, a dobio sramotnu kaznu

"Plakao sam zbog grozota koje je radio mom detetu": Pedofil se iživljavao nad rođakom 5 godina, a dobio sramotnu kaznu

Blic 15.01.2017
- Razočaran sam kaznom od samo tri godine i dva meseca, na koju je osuđen muž moje sestre, koji je pet godina seksualno zlostavljao moju ćerku, i to dok je bila dete! Nije trebalo da dobije manje od 12 godina - plačnim glasom kaže za "Blic" J. S. iz… »
U Srbiji pedofil minimalnu kaznu zatvora proslavlja u kafani

U Srbiji pedofil minimalnu kaznu zatvora proslavlja u kafani

Radio 021 15.01.2017
Javnost je nedavno saznala da je za zlostavljanje devojčice moguće dobiti minimalnu kaznu zatvora, a istu proslaviti u kafani. "Razočaran sam kaznom od samo tri godine i dva meseca, na koju je osuđen muž moje sestre, koji je pet godina seksualno… »
Ogorčeni otac zlostavljane devojčice: Pedofil u kafani uz vatromet slavio minimalnu kaznu!

Ogorčeni otac zlostavljane devojčice: Pedofil u kafani uz vatromet slavio minimalnu kaznu!

Večernje novosti 14.01.2017
Ispovest Jovice Smiljanića, oca S. S. koju je teča seksualno zlostavljao od njene šeste do 11. godine. Ćerka iz straha nije smela da mi kaže. Da sam znao možda bih i sam tražio pravdu. OVO je strašno. Sačuvao sam dete od raznog zla, a od rođene… »

Vesti dana »