Povezane vesti

HR: Komisija za suočavanje s prošlošću krajem februara

B92 26.01.2017
Zagreb -- Predsednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković najavio je da će sastav i referentni okvir za rad Komisije za suočavanje s prošlošću biti poznati do kraja februara. Plenković je, na konferenciji za novinare povodom 100 dana vlade, rekao da se… »

Ma nije moguće: Hrvati spremni da osude ustaški režim

Vesti online 26.01.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je da je u toku rad na formiranju komisije za suočavanje za prošlošću, te najavio da će Hrvatska osuditi ustaški režim koji je počinio brojne zločine, ali isto tako "trezveno reći šta se događalo… »

Plenković: Osudićemo ustaški režim

Slobodna Evropa 26.01.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da je u toku rad na formiranju komisije za suočavanje za prošlošću, te najavio da će Hrvatska osuditi ustaški režim koji je počinio brojne zločine, ali isto tako "trezveno reći šta se… »

Plenković: Osuditi ustaški režim

RTV 26.01.2017
ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da se Hrvatska mora odrediti prema prošlosti i jasno osuditi ustaški režim, ali i analizirati sve što se dogodilo nakon 1945. godine. "Za nas je to temelj moderne Hrvatske države. Ta… »

Plenković: Komisija za suočavanje s prošlošću krajem februara

RTS 26.01.2017
Predsednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković najavio je da će sastav i referentni okvir za rad Komisije za suočavanje s prošlošću biti poznati do kraja februara. Plenković je na konferenciji za novinare povodom 100 dana vlade, rekao da se na tom… »

Vesti dana »