Povezane vesti
Šta on sebi dozvoljava! Ćerka Đoleta Balaševića surovo odgovorila Rasti zbog prozivanja njenog oca! (foto)
Telegraf 27.01.2017
Nakon što je javno rekao kako ne voli Balaševićev rad, oglasila se i Đoletova ćerka. - Meni se nije svidelo što si izabrao Balaševića, ja ga ne volim. To je meni nekakav rep u pokušaju. To niti je neka muzika, niti je rep. Ali ti si doneo emociju i… »
Rat na estradi! Rasta kritikovao Balaševića u "Talentu", a onda mu Đoletova ćerka odgovorila nikad jače!
Srbija danas 27.01.2017
Potpuno neverovatan "rat"... Reper Rasta je u emisiji "Ja imam talenat", kritikujući muziku Đorđa Balaševića, izazvao lavinu reakcija, a pošto "panonski mornar" nije želeo da mu odgovara, to je, na veoma originalan način, učinila njegova ćerka Beba… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 43 povezane

Izraelski mediji: Srbija potpisala ugovor o kupovini vojne opreme od izraelske kompanije vredan 1,64 milijarde dolara
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 15 povezanih

Protesti u Srbiji: Skup podrške uhapšenima u Novom Sadu, pritvor za osumnjičene za napad na "Kobre"
NIN pre 35 minutajoš 37 povezanih

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 71 povezana

Radovan Višković podneo ostavku na mesto premijera Vlade Republike Srpske
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih