Povezane vesti
Babunski i zvanično u Jokohami (foto)
Mondo 30.01.2017
Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde novi je igrač japanskog drugoligaša. Foto: MN Press David Babunski i zvanično je postao igrač Jokohame. On je predstavljen u japanskom drugoligašu, čime se pridružio bivšem saigraču u Crvenoj zvezdi Ugu Vijeiri… »
Zvanično - Babunski u timu sa Vieirom
Sportske.net 30.01.2017
Makedonski reprezentativac David Banunski ozvaničio je transfer u japansku Jokohamu kojoj se ove zime priključio još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde. Fudbalski klub Jokohama F. Marinos saopštio je u ponedeljak da je makedonski internacionalac… »
Babunski se pridružio Vijeiri u Jokohami
Vesti online 30.01.2017
Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde David Babunski danas je zvanično postao novi igrač japanskog drugoligaša Jokohame. - Od trenutka kada sam čuo da je Jokohama zainteresovana za mene, odmah sam počeo da učim japanski jezik. Veoma sam srećan što… »
Vesti dana »

Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova! "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Kurir pre 43 minutajoš 15 povezanih

Objavljeni tajni snimci novosadskih aktivista: Studenti se redom ograđuju
Radio 021 pre 1 satjoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih

Skupština Srbije zaključana do ponedeljka: Izbegavanje potencijalnih provokacija i sukoba
Radio 021 pre 31 minutajoš 10 povezanih

Delegacije Rusije, Kine i Irana u Pekingu razgovaraju o nuklearnom programu Teherana
RTV pre 49 minutajoš 1 povezana