Povezane vesti
Prvi dan nagradne igre: Građani već čekaju s gomilom računa
Blic 01.02.2017
Danas je počeo prvi dan nagradne igre Ministarstva finansija s fiskalnim računima, a mnogi Beograđani već su pojurili da pošalju svoje prve koverte sa po deset računa ili slipova. "Sakupila sam tri koverte, i kad sam videla koliko sam puno para… »
Počela trka za pet stanova
Večernje novosti 01.02.2017
Nagradna igra slanja fiskalnih računa i slipova startovala danas, a "pošta" štampala 700.000 koverti. Prvog dana veliko interesovanje građana. Nema gužvi na šalterima. Moguće uzeti više koverti. SLANjE koverti sa fiskalnim računima ili slipovima… »
(Kurir TV) pomama za fiskalnim računima: Svi hoće glavnu nagradu
Kurir 01.02.2017
Od ranog jutra u poštama vrvi od građana koji su spremno dočekali početak nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Prvog dana nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" građani su požurili u pošte već od sedam sati da uzmu koverte i pošalju fiskalne… »
Počinje nagradna igra sa fiskalnim računima
Radio 021 01.02.2017
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi", zvanično počinje danas, kada počinje slanje koverti sa najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova izdatih u 2017. godini sa iznosima od najmanje 100 dinara. Nagradna igra, čiji je cilj motivisanje građana da se… »
Uzmi račun i pobedi: Danas počinje državna nagradna igra, a evo kako da učestvujete
Kurir 01.02.2017
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi", počinje zvanično danas , jer od danas građani mogu besplatno da šalju koverte sa najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova izdatih u 2017. godini sa iznosima od najmanje 100 dinara. Nagradna igra, čiji je cilj… »
Vesti dana »
Blokiran Most slobode, studenti i građani u prilaznim ulicama UŽIVO
Novi magazin pre 19 minutajoš 52 povezane
Dva mosta u Novom Sadu odblokirana, studenti i građani na Mostu slobode 24 sata
Bloomberg Adria pre 19 minutajoš 105 povezanih
Prijepolje, Krupanj, Smederevska Palanka, pa i mnoga sela: Čitaoci reporteri o protestima (VIDEO)
N1 Info pre 54 minutajoš 44 povezane
Hamas oslobodio trojicu talaca, Izrael Palestince iz svojih zatvora na osnovu sporazuma o primirju
Beta pre 5 satijoš 21 povezana