Povezane vesti
Prvi dan nagradne igre: Građani već čekaju s gomilom računa
Blic 01.02.2017
Danas je počeo prvi dan nagradne igre Ministarstva finansija s fiskalnim računima, a mnogi Beograđani već su pojurili da pošalju svoje prve koverte sa po deset računa ili slipova. "Sakupila sam tri koverte, i kad sam videla koliko sam puno para potrošila… »
Počela trka za pet stanova
Večernje novosti 01.02.2017
Nagradna igra slanja fiskalnih računa i slipova startovala danas, a "pošta" štampala 700.000 koverti. Prvog dana veliko interesovanje građana. Nema gužvi na šalterima. Moguće uzeti više koverti. SLANjE koverti sa fiskalnim računima ili slipovima… »
(Kurir TV) pomama za fiskalnim računima: Svi hoće glavnu nagradu
Kurir 01.02.2017
Od ranog jutra u poštama vrvi od građana koji su spremno dočekali početak nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Prvog dana nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" građani su požurili u pošte već od sedam sati da uzmu koverte i pošalju fiskalne račune u nadi… »
Počinje nagradna igra sa fiskalnim računima
Radio 021 01.02.2017
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi", zvanično počinje danas, kada počinje slanje koverti sa najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova izdatih u 2017. godini sa iznosima od najmanje 100 dinara. Nagradna igra, čiji je cilj motivisanje građana da se uključe… »
Uzmi račun i pobedi: Danas počinje državna nagradna igra, a evo kako da učestvujete
Kurir 01.02.2017
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi", počinje zvanično danas , jer od danas građani mogu besplatno da šalju koverte sa najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova izdatih u 2017. godini sa iznosima od najmanje 100 dinara. Nagradna igra, čiji je cilj… »
Vesti dana »

Vlada Srbije usvojila uredbu kojom se trgovinskim lancima ograničavaju marže
Sputnik pre 20 minutajoš 44 povezane

Dvojica uhapšena nakon sukoba ispred Filozofskog fakulteta, jedan policajcu oteo štit, drugi to pokušavao
Luftika pre 1 satjoš 27 povezanih

Veliki ruski napad na Kijev: Najmanje 18 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 30 minutajoš 52 povezane