Povezane vesti
Dragana Mirković uvek je bila korak ispred svih: Ona je prva pevačica koja se u spotu pojavila bez trunke šminke! (FOTO)
Story 01.02.2017
Jedna od najvećih balkanskih zvezda na sceni je više od 30 godina, a prvi spot je snimila davne 1984. godine. Dragana je tada imala svega 16 godina, a kasnije je otkrila da je bila nenašminkana iz posebnog razloga... - Premlada sam bila. Bila sam bez… »
Prvi spot snimila je sa 16 godina: Dragana Mirković nije smela da se šminka kao devojka, nije joj dao tata (video)
Svet & Skandal 01.02.2017
Dok je, po sopstvenom priznanju, Aca Lukas sa 16 godina imao prvo seksualno iskustvo, Dragana Mirković je sa 16 leta – snimila prvi spot. To se desilo 1984. godine, i to za pesmu “Imam dečka nemirnog”. Zanimljivo, snimala se bez šminke, a razlog… »
(Video) Dragani Mirković tata branio da se šminka sa 16, a ona ipak snimila spot! Evo i s kim...
Kurir 01.02.2017
Dragana Mirković je prvi spot snimila 1984. godine za pesmu "Imam dečka nemirnog". Imala je samo 16 godina, a na licu nije imala ni trunku šminke jer joj tata to nije dozvolio. "Retko su se tada radili spotovi. To je maltene među prvim spotovima koju… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Uživo studenti koji žele a uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 7 minutajoš 62 povezane

uživo Doček studenata na Terazijama: Prvi stigli biciklisti, tenzije kod Pionirskog parka
NIN pre 55 minutajoš 54 povezane

U Beograd iz više delova Srbije stižu studenti u blokadi uoči sutrašnjeg protesta
Sputnik pre 20 minutajoš 37 povezanih