Povezane vesti
Leoni planira do jula otvoriti pogon u Nišu
Gde investirati 01.02.2017
Nemačka kompanija Leoni počela je sa pripremnim radovima za izgradnju pogona u Nišu, u neposrednoj blizini Kazneno-popravnog zavoda, potvrdio je danas za Betu gradski većnik resorno zadužen za privredu Mihajlo Zdravković. “U toku februara Leoni bi… »
Nemačka kompanija Leoni planira izgradnju pogona u Nišu
Nova ekonomija 01.02.2017
Nemačka kompanija Leoni počela je sa pripremnim radovima za izgradnju pogona u Nišu, u neposrednoj blizini Kazneno-popravnog zavoda, potvrdio je danas za Betu gradski većnik resorno zadužen za privredu Mihajlo Zdravković. "U toku februara Leoni bi… »
Leoni počinje gradnju pogona u Nišu
Beta 01.02.2017
Nemačka kompanija Leoni počela je sa pripremnim radovima za izgradnju pogona u Nišu, u neposrednoj blizini Kazneno-popravnog zavoda, potvrdio je danas za Betu gradski većnik resorno zadužen za privredu Mihajlo Zdravković. "U toku februara Leoni bi… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi i grupe građana pešače ka Beogradu pred protest najavljen za 15. mart
RTV pre 27 minutajoš 29 povezanih

Gradonačelnik Novog Sada za Danas: Ne znam gde mi je pomoćnik, ako je ispred N1, nije po mom nalogu
Danas pre 33 minutajoš 24 povezane

Branko Ružić za N1 kaže da treba razrešiti dilemu ko kampuje kod Predsedništva, otkrio šta „boli“ Dačića
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih

Bogdanović blistao noćas: Harden izvlači ono najbolje iz mene (video)
Sportski žurnal pre 2 satajoš 12 povezanih

Posledice dogovora SAD i Ukrajine neće se dopasti Rusiji: Na frontu je već došlo do promene
Telegraf pre 39 minutajoš 40 povezanih