Povezane vesti
Kup Afrike: Egipćani za osmi trofej, Kamerunci za peti
Večernje novosti 05.02.2017
Ove dve selekcije su se dvaput borile za krunu, a oba puta su "faraoni" bili bolji, 1986. (5:4 penalima, 0:0) i 2008. (1:0). DA li će Egipat rekordni osmi put osvojiti Kup afričkih nacija ili će Kamerun stići do petog pehara, biće poznato posle… »
Golčina iz slobodnjaka u 89. minutu donela Burkini Faso treće mesto u Africi /video/
Sportal blic 04.02.2017
Fudbaleri Burkine Faso osvojili su treće mesto na Kupu afričkih nacija savladavši Ganu sa 1:0 (0:0). Foto: Sydney Mahlangu / EPA; Alan Traore na rukama saigrača Pobednik je odlučen u 89. minutu, kada je Alan Traore, 28-godišnji vezni igrča… »
Vesti dana »
Protesti i blokade u Srbiji - skup "Pobunjeni univerzitet" ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, incident na blokadi u Novom Sadu
RTS pre 9 minutajoš 41 povezana
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
„Đukić Dejanović ćutala na pitanje da li će se izviniti prosvetarima, direktori odbili da vode disciplinske postupke“: Iza kulisa sastanka u Ministarstvu prosvete
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
Uprava Univerziteta u Beogradu će sutra zvanično odgovoriti na poziv predsednika Srbije
RTV pre 8 minutajoš 20 povezanih