Povezane vesti
Ljuba spremna, ulazi u parove: Kristijan nije dostojan da me na.Uzi! Ne može ni cipele da mi obriše!
Kurir 06.02.2017
Ljuba Pantović, svetska prvakinja u bodifitnesu, pred ulazak u petu sezonu rijalitija „Parovi” rešila je da se otvoreno obračuna sa svima koji je poslednih dana pljuju. Ona kaže da Kristijan Golubović, njegova majka, kao i njen dever Srboljub Subotić… »
Ljuba Pantović odgovara Kristijanovoj mami: Njen sin ne može ni cipele da mi čisti
Svet & Skandal 06.02.2017
Kada je Ljuba Pantović prozvala Kristijana Golubovića i nazvala ga “Kristina” u intervjuu za SVET, to je iznerviralo Kristijanovu majku Milanku koja joj je portučila “da se naguzi njenom sinu i tako proveri da li je on devojčica”. Pred ulazak u Parove… »
Vesti dana »

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Upravo na Blic TV (video) "sa tatom nemam pravi odnos" Andreani Čekić usred emisije oči pune suza kada se prisetila susreta roditelja na svojoj svadbi zbog čega je i tada plakala
Blic pre 12 minutajoš 2 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 5 satijoš 1 povezana