Povezane vesti
Ljuba spremna, ulazi u parove: Kristijan nije dostojan da me na.Uzi! Ne može ni cipele da mi obriše!
Kurir 06.02.2017
Ljuba Pantović, svetska prvakinja u bodifitnesu, pred ulazak u petu sezonu rijalitija „Parovi” rešila je da se otvoreno obračuna sa svima koji je poslednih dana pljuju. Ona kaže da Kristijan Golubović, njegova majka, kao i njen dever Srboljub… »
Ljuba Pantović odgovara Kristijanovoj mami: Njen sin ne može ni cipele da mi čisti
Svet & Skandal 06.02.2017
Kada je Ljuba Pantović prozvala Kristijana Golubovića i nazvala ga “Kristina” u intervjuu za SVET, to je iznerviralo Kristijanovu majku Milanku koja joj je portučila “da se naguzi njenom sinu i tako proveri da li je on devojčica”. Pred ulazak… »
Vesti dana »
Ovo je svima promaklo na koncertu Aleksandre Prijović! Mali Aleksandar izašao na binu, a niko ga nije video, ovako je uživao
Kurir pre 11 minutajoš 17 povezanih
Samo Jokić može da spasi Denver: Pogodio trojku uz zvuk sirene, sprečio veliku bruku VIDEO
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
Jedna osoba poginula, ima i povređenih: Detalji stravične nesreće u Paraćinu: Vozilo od siline udara odletelo u izlog, evo kako je došlo do nesreće (foto, video)
Blic pre 54 minutajoš 12 povezanih
Arhiv javnih skupova objavio procenu: Koliko ljudi je bilo na protestu na Slaviji?
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih