Povezane vesti
Ljuba spremna, ulazi u parove: Kristijan nije dostojan da me na.Uzi! Ne može ni cipele da mi obriše!
Kurir 06.02.2017
Ljuba Pantović, svetska prvakinja u bodifitnesu, pred ulazak u petu sezonu rijalitija „Parovi” rešila je da se otvoreno obračuna sa svima koji je poslednih dana pljuju. Ona kaže da Kristijan Golubović, njegova majka, kao i njen dever Srboljub Subotić… »
Ljuba Pantović odgovara Kristijanovoj mami: Njen sin ne može ni cipele da mi čisti
Svet & Skandal 06.02.2017
Kada je Ljuba Pantović prozvala Kristijana Golubovića i nazvala ga “Kristina” u intervjuu za SVET, to je iznerviralo Kristijanovu majku Milanku koja joj je portučila “da se naguzi njenom sinu i tako proveri da li je on devojčica”. Pred ulazak u Parove… »
Vesti dana »
RHMZ je upravo objavio novu prognozu i posle nje, svi jedva čekamo ponedeljak (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Jokić opet raspametio Amere: Srbin odigrao brutalnu partiju, ali je Denver izgubio od Golden Stejta (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 5 povezanih
(Video) Puna vojna oprema, teško naoružanje i potpuna kamuflaža ovako izgleda vojska ubijenog najopasnijeg narko-bosa: Na ulicama Meksika sve gori, ima mrtvih
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
SAD upozorile na terorističku pretnju u Obali Slonovače, uključujući turistička mesta
Insajder pre 2 satajoš 1 povezana