Povezane vesti
Pažnja- ako su vaši podaci na portalu "Moj doktor"
Mondo 07.02.2017
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić ocenio je danas da je stanje portala "Moj doktor", sa stanovišta zaštite podataka o ličnosti - zabrinjavajuće. Država negira te navode. Foto: printscreen… »
Šabić: Nezaštićeni podaci pacijenata
Danas 07.02.2017
Rodoljub Šabić ponovio je danas ocenu da je, sa stanovišta zaštite podataka o ličnosti, stanje Integrisanog zdravstvenog informacionog sistema (IZIS) odnosno portala "Moj doktor" zabrinjavajuće i da podrazumeva mogućnosti velikih štetnih… »
Šabić predložio građanima da traže promenu šifre na portalu Moj doktor
Novi magazin 07.02.2017
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić preporučio je danas građanima da traže da im se promeni šifra koju su dobili pri aktiviranju portala "Moj doktor". Šabić je naveo da su postojeće -… »
Vesti dana »

Slučaj studentkinje Strugar: Svedočila napadu na Pravnom fakultetu, targetirana u medijima, pa joj zabranjen ulazak u Srbiju
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane

Dodik: Kriza u BiH nastala zbog nepoštovanja Dejtona, Šmit je lažni gubernator i fašista
Beta pre 2 satajoš 33 povezane

Olujni udari vetra, obilna kiša i grad prete Srbiji: Vremenska prognoza Marka Čubrila za Prvi Maj
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

Zbog podrške studentima, profesor kragujevačkog medicinskog fakulteta smenjen sa dužnosti tutora
Beta pre 5 satijoš 8 povezanih

Propao pokušaj privođenja predsednika RS Milorada Dodika, Šmit ga kaznio
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih