Povezane vesti
Našao sebi mesto: Đuričiću u Đenovi kao u raju, Đanpaolo ga vratio na pravi kolosek (video)
Hot sport 09.02.2017
Srpski internacionalac ističe da je posle godina lutanja najzad našao pravu sredinu za sebe, i da u Sampdoriji oseća apsolutnu podršku svih što mu značajno pomaže u njegovom fudbalskom preporodu. Filip Đuričić ponovo je počeo da svojim partijama privlači… »
Filipova ispovest u Đenovi: Pre šest meseci sam bio na tribinama, sada sam u raju
Mozzart sport 09.02.2017
Srpski fudbaler prolazi kroz sjajne trenutke nakon odlične partije protiv Milana. Filip Đuričić je konačno pronašao pravu sredinu u sebe, onu koja će mu verovati i ona u kojoj će ponovo dobiti šansu da pokaže sve svoje kvalitete. Prvotimac Samdorije… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 14 minutajoš 3 povezane
(Video) Jedni spremaju ispit, drugi slave u krugu porodice. Evo kako će građani dočekati Srpsku novu godinu: Ove godine bez organizovanog dočeka u Beogradu
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
RHMZ: U toku noći oprez zbog poledice, tokom dana pretežno suvo i oblačno
RTV pre 14 minutajoš 1 povezana
"Jako mi je žao" Seka Aleksić osudila napad na Anu Bekutu na Trgu u Čačku: "Ona se uvek sjajno ponaša i dobar je čovek" (video)
Blic pre 4 minutajoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana