Povezane vesti
Vojvodić: Vlast prosvetare vidi kao puki budžetski trošak
N1 Info 12.02.2017
Vesna Vojvodić iz Sindikata prosvetnih radnika Nezavisnost potvrdila je za N1 da će troje nastavnika, koji štrajkuju glađu ispred zgrade Vlade Srbije, u ponedeljak u 15 časova razgovarati sa predstavnicima Ministarstva prosvete. Izvor: N1 "Taj sastanak… »
Ministarstvo: Spremni da pomognemo, nema potrebe za štrajkom
N1 Info 12.02.2017
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je da je, u skladu sa zakonskim ovlašćenjima, spremno da pomogne profesorima koji su ostali bez licenci i da nema potrebe za štrajkovima i pritiscima. Na današnjem sastanku sa predstavnicima… »
Jednom od nastavnika koji štrajkuju glađu pozlilo
N1 Info 12.02.2017
Živadinu Disiću, jednom od troje nastavnika koji štrajkuju glađu ispred Vlade Srbije je pozlilo, pa je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu. Izvor: N1 "Ovo je peti dan. Evo, priznaću da sam sinoć pojeo jedno jaje. Kolegi je pozlilo, ja sam bio s njim… »
Vesti dana »

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 5 satijoš 26 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i zahtevi za prekid vatre
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 47 povezanih

"Sve je proteklo mirno, bez ijednog incidenta": Dačić: "u 49 mesta okupilo se 33.000 ljudi, najviše u Pančevu"
Blic pre 1 satjoš 31 povezana