Povezane vesti

Tenzije u Podgorici: Poslanica puštena, uhapšen simpatizer Demokratskog fronta

Tenzije u Podgorici: Poslanica puštena, uhapšen simpatizer Demokratskog fronta

Radio 021 16.02.2017
Poslanica opozicionog Demokratskog fronta Marina Jočić koja je privedena u Centar bezbednosti u Podgorici je puštena. "Pozvali su me da u svojstvu građana dam izjavu, a potom mi rekli da sam uhapšena i da po skraćenom postupku idem kod sudije za… »
Crnogorska poslanica puštena na slobodu!

Crnogorska poslanica puštena na slobodu!

Alo 16.02.2017
Poslanica opozicionog Demokratskog fronta Marina Jočić koja je privedena u Centar bezbednosti u Podgorici je puštena. "Pozvali su me da u svojstvu građana dam izjavu, a potom mi rekli da sam uhapšena i da po skraćenom postupku idem kod sudije za… »
Zastupnica 'branila' Mandića i Kneževića, pa uhapšena

Zastupnica 'branila' Mandića i Kneževića, pa uhapšena

Al Jazeera 16.02.2017
Marina Jočić privedena je zbog incidenta u Skupštini Crne Gore tokom ukidanja imuniteta čelnicima Demokratskog fronta. Zastupnica opozicijskog Demokratskog fronta u Skupštini Crne Gore Marina Jočić, koja je privedena u srijedu uvečer u Centar… »
Puštena poslanica Demokratskog fronta Marina Jočić

Puštena poslanica Demokratskog fronta Marina Jočić

RTS 16.02.2017
Poslanica opozicionog Demokratskog fronta Marina Jočić, koja je privedena u Centar bezbednosti u Podgorici, puštena je posle privođenja kod sudije za prekršaje. "Pozvali su me da u svojstvu građana dam izjavu, a potom mi rekli da sam uhapšena i da… »
Podgorica: Puštena poslanik DF Marina Jočić

Podgorica: Puštena poslanik DF Marina Jočić

RTV 16.02.2017
PODGORICA - Poslanik opozicionog Demokratskog fronta Marina Jočić koja je privedena u Centar bezbednosti u Podgorici je puštena. "Pozvali su me da u svojstvu građana dam izjavu, a potom mi rekli da sam uhapšena i da po skraćenom postupku idem kod… »
Poslanica DF uhapšena pa oslobođena: Marina Jočić ipak puštena na slobodu!

Poslanica DF uhapšena pa oslobođena: Marina Jočić ipak puštena na slobodu!

Kurir 16.02.2017
PODGORICA - Poslanik opozicionog Demokratskog fronta Marina Jočić koja je privedena u Centar bezbednosti u Podgorici je puštena. Jočićeva je privedena u Centar bezbednosti Podgorica, povodom prijave da je udarila poslanika Demokratske partije… »
Konačno puštena Marina Jočić: Rekli joj da je uhapšena, pa je nosili do policijskog vozila!

Konačno puštena Marina Jočić: Rekli joj da je uhapšena, pa je nosili do policijskog vozila!

Srbija danas 16.02.2017
Jočić je dodala da joj je sudija odložio suđenje za ponedeljak. Poslanik opozicionog Demokratskog fronta Marina Jočić koja je privedena u sredu uveče u Centar bezbednosti u Podgorici nešto kasnije je iste večeri i puštena. - Pozvali su me da u… »

Vesti dana »