Raseljeni odustali od odlaska u Đakovicu na Zadušnice

Raseljeni odustali od odlaska u Đakovicu na Zadušnice

RTS petak, 17. februar 2017.
RTS: Raseljeni odustali od odlaska u Đakovicu na Zadušnice
Zbog učestalih incidenata, provokacija i fizičkih napada koje doživljavaju prilikom posete Đakovice, Srbi interno raseljeni iz tog mesta odlučili su da odustanu od obeležavanja Zadušnica na Kosovu.
Predsednik Udruženja Đakovčana Đokica Stanojević kaže za Betu da nisu zaplašeni, ali da ne žele da se svaki verski praznik i svaka njihova poseta Đakovici i obilazak monahinja u Crkvi Uspenja Presvete Bogorodice politizuje.... »

Đakovčani zbog incidenata odustali od odlaska na zadušnice

Večernje novosti petak, 17. februar 2017.
Srbi interno raseljeni iz Đakovice odlučili su da zbog učestalih incidenata, provokacija, fizičkih napada koje doživljavaju prilikom posete Đakovice odustanu od obeležavanja zadušnica na Kosovu
Srbi interno raseljeni iz Đakovice odlučili su da zbog učestalih incidenata, provokacija, fizičkih napada koje doživljavaju prilikom posete Đakovice odustanu od obeležavanja zadušnica na Kosovu, izjavio je danas predsednik... »

Đakovčani zbog incidenata odustali od odlaska na zadušnice

Novi magazin petak, 17. februar 2017.
Srbi interno raseljeni iz Đakovice odlučili su da zbog učestalih incidenata, provokacija, fizičkih napada koje doživljavaju prilikom posete Đakovice odustanu od obeležavanja zadušnica na Kosovu, izjavio je danas predsednik Udruženja Đakovčana Đokica Stanojević.
"Nismo zaplašeni, ali ne želimo da nam se svaki verski praznik i poseta Đakovici i obilazak monahinja u crkvi Uspenja presvete Bogorodice politizuje", rekao je Stanojević agenciji Beta. Đakovčani su tražili od međunarodnih... »

Đakovčani zbog incidenata odustali od odlaska na zadušnice

Blic petak, 17. februar 2017.
Srbi interno raseljeni iz Đakovice odlučili su da zbog učestalih incidenata, provokacija, fizičkih napada koje doživljavaju prilikom posete Đakovice odustanu od obeležavanja zadušnica na Kosovu, kaže predsednik Udruženja Đakovčana Đokica Stanojević.
- Nismo zaplašeni, ali ne želimo da nam se svaki verski praznik i poseta Đakovici i obilazak monahinja u crkvi Uspenja presvete Bogorodice politizuje - rekao je Stanojević. Đakovčani su tražili od međunarodnih institucija da im... »

Đakovčani zbog incidenata odustali od odlaska na zadušnice

RTV petak, 17. februar 2017.
RTV: Đakovčani zbog incidenata odustali od odlaska na zadušnice
BEOGRAD - Srbi interno raseljeni iz Đakovice odlučili su da zbog učestalih incidenata, provokacija, fizičkih napada koje doživljavaju prilikom posete Đakovice odustanu od obeležavanja zadušnica na Kosovu, izjavio je danas predsednik Udruženja Đakovčana Đokica Stanojević.
"Nismo zaplašeni, ali ne želimo da nam se svaki verski praznik i poseta Đakovici i obilazak monahinja u crkvi Uspenja presvete Bogorodice politizuje", rekao je Stanojević . Đakovčani su tražili od međunarodnih institucija da im... »
©2017 Netmark d.o.o.