Povezane vesti
Medojević: NATO nije imao pojma o bilo kakvom državnom udaru
Studio B 18.02.2017
Jedan od čelnika opozicionog Demokratskog fronta (DF) u Crnoj Gori, Nebojša Medojević izjavio je danas da NATO nije ništa znao o pripremanju navodnog državnog udara za dan prošlogodišnjih izbora u Crnoj Gori. Medojević je time odgovorio na tvrdnju… »
Premijer Crne Gore: Tajne službe znale za pokušaj državnog udara
BK TV 18.02.2017
Crnogorski premijer Duško Marković kazao je da su tajne službe pojedinih članica NATO-a potvrdile informaciju da je na izborni dan u Crnoj Gori pripreman državni udar, te da su ga organizovala dva pripadnika ruske vojne tajne službe. "Čovek je… »
Tajne službe znale za državni udar
Alo 18.02.2017
Crnogorski premijer Duško Marković kazao je da su tajne službe pojedinih članica NATO-a potvrdile informaciju da je na izborni dan u Crnoj Gori pripreman državni udar. Kako je naveo, znalo se i da su ga organizovala dva pripadnika ruske vojne tajne… »
NATO znao da se sprema državni udar u Crnoj Gori: Da li je alijansa namerno prećutala obaveštajne podatke?
Srbija danas 18.02.2017
Crnogorski premijer Duško Marković potvrdio da je NATO imao informaciju šta će se događati u Podgorici na dan izbora. Crnogorski premijer Duško Marković kazao je da su tajne službe pojedinih članica NATO-a potvrdile informaciju da je na izborni… »
Crnogorski premijer: Ruski zvaničnici su otvoreno pretili
N1 Info 18.02.2017
Crnogorski premijer Duško Marković kazao je da su tajne službe pojedinih članica NATO-a potvrdile informaciju da je na izborni dan u Crnoj Gori pripreman državni udar, te da su ga organizovala dva pripadnika ruske vojne tajne službe. "Čovek je… »
Vesti dana »

Jeziv napad u Čačku: Muškarac (30) osumnjičen za ranjavanje dvoje mladih oštrim predmetom
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana