Povezane vesti

Soraja isprozivala Milicu Dabović! (video)

Soraja isprozivala Milicu Dabović! (video)

Mondo 20.02.2017
Starleta zbog koje je navodno završena veza Milice Dabović, otkriva prirodu odnosa sa Simonom, iznosi mišljenje o tome da li je pretučena i kaže: "Tužiću Milicu Dabović" Starleta Soraja Vučelić spominjana je kao razlog zbog kojeg su raskinuli… »
"Malo me je šamarao, malo davio"

"Malo me je šamarao, malo davio"

Mondo 20.02.2017
Košarkašica Milica Dabović, koju je noćas pretukao bivši dečko, otkriva detalje sukoba. Košarkašica Milica Dabović otkrila šta se dogodilo noćas kada ju je bivši partner Šime Šiklić, koji se predstavlja i kao Simon Šiklić, pretukao… »
"Malo me je davio, malo šamarao": Milica Dabović prepričala mučne detalje nasilja

"Malo me je davio, malo šamarao": Milica Dabović prepričala mučne detalje nasilja

Blic 20.02.2017
Milica Dabović otkrila je da se oseća potreseno i šokirano nakon što ju je pretukao dečko Šime Šiklić Simon. Ona je otkrila stravične detalje incidenta koji se juče dogodio u njenom stanu u Beogradu. - Došlo je do svađe. Uhvatio me je za vrat… »
"Napravili ste mi problem": Fotografije Simona i Soraje iz provoda bile su kap koja je prelila čašu

"Napravili ste mi problem": Fotografije Simona i Soraje iz provoda bile su kap koja je prelila čašu

Blic 20.02.2017
Sukobu Milice Dabović i Šimeta Šiklića Simona navodno je prethodila svađa zbog starlete Soraje Vučelić, sa kojom se dečko bivše košarkašice, kako se šuškalo, veoma zbližio. Simon i Soraja uhvaćeni su zajedno u jednom beogradskom klubu, a… »
Košarkašica kod kuće, a Simon luduje: Soraja smuvala dečka Milice Dabović?

Košarkašica kod kuće, a Simon luduje: Soraja smuvala dečka Milice Dabović?

Svet & Skandal 20.02.2017
Već neko vreme se po prestoničkim kuloarima šuška da Šime Šiklić poznatiji kao Simon, dečko naše bivše reprezentativke u košarci Milice Dabović, vara svoju devojku sa starletom Sorajom Vučelić. Sada je ovaj dvojac prvi put uhvaćen u… »

Vesti dana »