Povezane vesti
"U Jugoslaviji smo imali najmanje dva Trampa - Miloševića i Tuđmana"
Vesti online 20.02.2017
"Mi u Jugoslaviji smo imali nekoliko Trampova, najmanje dva - Tuđmana i Miloševića", rekao je slovenački ekonomista Jože Mencinger, praveći poređenje između aktuelnih globalnih dešavanja sa nama bližim primerima. Mencinger, naime, smatra da će… »
Imali smo u Jugoslaviji bar dva Trampa - Tuđmana i Miloševića: Joze Mercinger napravio poređenje Balkana sa svetom
Telegraf 20.02.2017
"Prvi je bio narcisoidan nacionalista, drugi je nacionalizam iskorišćavao da se domogne vlasti" - Mi u Jugoslaviji smo imali nekoliko Trampova, najmanje dva – Tuđmana i Miloševića – rekao je slovenački ekonomista Jože Mencinger, praveći… »
Mencinger: Tramp kao Tuđman i Milošević
RTV 20.02.2017
BEOGRAD - Mi u Jugoslaviji smo imali nekoliko Trampova, najmanje dva - Tuđmana i Miloševića, rekao je slovenački ekonomista Jože Mencinger, praveći poređenje između aktuelnih globalnih dešavanja sa nama bližim primerima. Mencinger, naime, smatra… »
Slovenija - mala, ali moćna: Prva dama Amerike je Slovenka, a sada je otkrivena još jedna njihova veza sa svetski uticajnim…
Telegraf 20.02.2017
Veze pape Franje sa slovenskom dijasporom u Argentini i njegove simpatije prema toj zajednici otkrio je bivši ljubljanski nadbiskup. Slovenci preko Melanije Tramp imaju jaku “vezu” s Vašingtonom, ali je manje poznato da su posredno “bliski” i s… »
Vesti dana »

Najtužniji dan u Kočanima: Reka ljudi stiže na groblje, svi u suzama, tu su lekari i policija
Telegraf pre 1 satjoš 24 povezane

Šta je još potrebno Da se zaustave laži? Šolakove medije i opoziciju ne zanima istina a glavni distributer potvrdio da nisu primenjeni ni zvučni top, ni vorteks
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih

(Video): Stravičan ruski napad na grad sa 200.000 stanovnika: Gore kuće, zgrade i ljudi!
Blic pre 2 satajoš 13 povezanih