Povezane vesti
Tompson: Važna pobeda zbog Top 8, Marka Ivkovića i mene...
Sportski žurnal 24.02.2017
„Tužno je to što se desilo u Istanbulu pre nekoliko godina. Svesni smo koliko ovaj meč znači našim navijačima“. Košarkaši Crvene zvezde Dion Tompson naveo je tri razloga zašto mu je pobeda nad Galatasarajem važna, a to su približavanje plasmanu u Top 8… »
Video Tompson: Posebna motivacija protiv Galatasaraja; Gudurić: Pobeda za Marka Ivkovića
Večernje novosti 24.02.2017
Saigrači su videli koliko meni ovaj meč znači i dobar je osećaj što smo slavili – poručio je Dion. Bilo je veoma emotivno – priča Gudurić. Ne žurim sa povratkom – jasan je Dangubić. Stvorili su navijači Crvene zvezde na tribinama posebnu atmosferu… »
Dion Tompson: Zašto mi je posebno drago...
Mondo 24.02.2017
Zvezdin Amerikanac naveo je nekoliko razloga zbog kojih mu je trijumf nad ekipom Ergina Atamana (posebno) drag. U večeri ubedljive pobede nad Galatasarajem, Dion Tompson odigrao je najbolji evroligaški meč u crveno-belom. Nekadašnji igrač turskog tima… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 6 satijoš 28 povezanih

(FOTO) Dok traju protesti širom Srbije, ministri u Ćacilendu gledaju utakmicu
N1 Info pre 29 minutajoš 53 povezane

Miroslav Aleksić Dačiću: Sram te bilo, da je tvoja ćerka bila na mestu Nikoline da li bi rekao da laže?
Glas Šumadije pre 3 satajoš 38 povezanih