Povezane vesti
Pogledajte emotivni oproštaj Valerija Božinova od saigrača (video)
Sportski žurnal 26.02.2017
Valeri Božinov je napustio Partizan i prešao u kineski Mejižu. Bugarski napadač je zavoleo crno-bele i Beograd, a to najbolje pokazuje i njegov emotivni oproštaj od saigrača. - Teško mi je... Čovek zaplače kad mu je teško, kad mora da ide… »
To ne može da se glumi, to je emocija! Suze na kraju oproštajnog govora Valerija Božinova (video)
Mozzart sport 26.02.2017
I aplauz Partizanovih igrača za srećan put u Kinu. Došao, pozdravio se i otišao u - suzama. Valeri Božiniov se oprostio od kolega iz Partizanove ekipe govorom koji je „zapalio“ društvene mreže i pokazao koliko je bugarskom napadaču teško palo… »
Božinov se u suzama oprostio od Partizana
Vesti online 26.02.2017
Bugarski internacionalac Valeri Božiniov oprostio se od crno-belih jer karijeru nastavlja u Kini. On se na emotivan način u suzama oprostio od saigrača u sportskom centru "Zemunelo". - Od vremena kad sam došao tu su sad Saša (Ilić), Kljaja (golman… »
Božinov zaplakao na rastanku: Veliki sam Partizanovac, ne veći od Saleta koji je ovde od kolevke (VIDEO)
Hot sport 26.02.2017
Partizan je juče sa 2:1 deklasirao Borac iz Čačka, a potom su stručni štab i igrači otišli na oproštajnu večeru Valerija Božinova koji se seli u Kinu. Bugarin je odlučio da okupi sada već sve svoje bivše saigrače i obrati im se pre odlaska… »
Emotivac Božinov - U suzama se oprostio od crno-belih!
Sportske.net 26.02.2017
Pogledajte kako se Valeri Božinov oprostio od fudbalera Partizana. Valeri Božinov napusta Partizan, seli se u Kinu, u klub po imenu Mejiž, a na oproštaju od svojih klupskih drugova, bio je poprilično emotivan. "Za godinu i po dana, zavoleo sam i… »
Emotivan rastanak: Božinov u suzama napustio Partizan /video/
Sportal blic 25.02.2017
Valeri Božinov je već nekoliko dana bivši fudbaler Partizan, ali Partizan nikad neće bivši u srcu ovog poznatog fudbalera. Dokazao je to emotivni Bugarin na rastanku s crno-belima, tokom kojeg je i - zaplakao! Zobacz na Youtube Na oproštaju od… »
Vesti dana »
Pad nadstrešnice: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Nova ekonomija pre 2 satajoš 10 povezanih
Uprava Univerziteta u Beogradu će sutra zvanično odgovoriti na poziv predsednika Srbije
N1 Info pre 2 satajoš 28 povezanih
Davidovac za SK: Pričamo non-stop, cilj je plej-of Evrolige
Sport klub pre 35 minutajoš 29 povezanih