Povezane vesti
O premijeru posle izbora, verujem u Vučićevu ubedljivu pobedu
Telegraf 01.03.2017
Najvažnije u čemu se Srbija izdvaja od zemalja u regionu je politička stabilnost - kaže Zorana Mihajlović. Član Predsedništva SNS Zorana Mihajlović kaže da kampanja za predsedničke izbore neće biti laka, ali da veruje da će kandidat te… »
Vučić: Šanse su 50:50 između mene i dosovskih kandidata
Telegraf 01.03.2017
Vučić je negirao da je bugarski biznismen Vasil Cvetanov finansirao njegovu kampanju na prethodnim parlamentarnim izborima. Premijer Srbije i kandidat SNS za predsednika Republike Aleksandar Vučić je rekao da su podjednake šanse na izborima između… »
Vučić: Ni dinar od tajkuna mi ne treba
RTS 01.03.2017
Aleksandar Vučić negirao je da je bugarski biznismen Vasil Cvetanov finansirao njegovu kampanju na prethodnim parlamentarnim izborima, navodeći da njegova stranka ne uzima ni dinar od tajkuna. "Ne znam ni ko je Vasil Cvetanov", rekao je Aleksandar… »
Gojković: Sutra raspisivanje predsedničkih izbora
Telegraf 01.03.2017
Sednica Skupštine Srbije biće nastavljena nakon završetka predsedničkih izbora, kaže Maja Gojković. Predsednica parlamenta Maja Gojković kaže da će sutra u 13 časova raspisati predsedničke izbore i saopštiti datum njihovog održavanja… »
"SNS ne uzima ni dinar od tajkuna, u kampanju van radnog vremena"
BK TV 01.03.2017
Premijer Aleksandar Vučić negirao je danas da je bugarski biznismen Vasil Cvetanov finansirao njegovu kampanju na prethodnim parlamentarnim izborima, navodeći da njegova stranka ne uzima ni dinar od tajkuna. "Ne znam ni ko je Vasil Cvetanov", rekao je… »
Vučić: Ni dinar od tajkuna mi ne treba, SNS ima novac za kampanju
Srbija danas 01.03.2017
Vučić je rekao da kampanje SNS ne finansira nijedan tajkun. Premijer Aleksandar Vučić negirao je danas da je bugarski biznismen Vasil Cvetanov finansirao njegovu kampanju na prethodnim parlamentarnim izborima, navodeći da njegova stranka ne uzima ni… »
Mihajlović: O premijeru tek posle predsedničkih izbora
N1 Info 01.03.2017
Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila je da će se o novom premijeru Srbije razgovarati tek posle predsedničkih izbora, ali da ta ličnost mora da ima strast, energiju i volju da u svakom sektoru uradi što više može. "Vlada mora da nastavi… »
Vesti dana »
(VIDEO) Protest poljoprivrednika ispred policijske stanice u Bogatiću: Ostajemo dok ne puste kolege
N1 Info pre 2 satajoš 7 povezanih
Hitna sednica za nacionalnu bezbednost: Crna Gora će razmatrati akcije protiv nelegalnog oružja: Evo šta je planirano za danas
Blic pre 2 satajoš 17 povezanih