Povezane vesti

Milica Todorović sprema da se brani: Ne bih trpela nasilje u vezi, i kad sam bila mlađa ja sam tukla druge, a ne oni mene!

Milica Todorović sprema da se brani: Ne bih trpela nasilje u vezi, i kad sam bila mlađa ja sam tukla druge, a ne oni mene!

Svet & Skandal 04.03.2017
Milica Todorović dve godine živi sa dečkom, ali nisu konstantno zajedno. Kako sama kaže, imaju iskren odnos, njemu ne smeta što ona ne ume da kuva, kao što mu ne smeta ni to što pevačica često nije kod kuće jer tako ne mogu da dosade jedno… »
Milica Todorović o nasilju: Nisam bila šokirana slučajem Milice Dabović!

Milica Todorović o nasilju: Nisam bila šokirana slučajem Milice Dabović!

Kurir 04.03.2017
Milica Todorović dve godine živi sa dečkom, kaže da imaju iskren odnos, da mu ne smeta što ona ne ume da kuva, ali obećava da će biti najbolja kuvarica kad stignu deca. Sve bi mogla da oprosti, ali teror i nasilje nikada. Pevačica je otkrila… »
Hrabro i žestoko: Milica Todorović: Nikada nisam trpela nasilje, uvek sam uzvraćala udarce (video)

Hrabro i žestoko: Milica Todorović: Nikada nisam trpela nasilje, uvek sam uzvraćala udarce (video)

Blic 04.03.2017
Dve godine živi sa dečkom, kaže da imaju iskren odnos, da mu ne smeta što ona ne ume da kuva, ali obećava da će biti najbolja kuvarica kad stignu deca. Sve bi mogla da oprosti, ali teror i nasilje nikada. Snimanje emisije "Zvezde Granda specijal"… »

Vesti dana »