Železnice Srbije - vesti

Rusi završili 38 odsto dogovorenih radova u Srbiji

Nova ekonomija pre 1 sat
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je sa prvim zamenikom generalnog direktora Ruskih železnica Aleksandrom Mišarinom obišla gradilišta na kojima radi ta kompanija u Srbiji i da je do sada urađeno 38 odsto predviđenih radova. Ruska železnica u... »

Rekonstrukcija pruga gotova do kraja 2019. godine! Ove deonice će biti obnovljene!

Srbija danas pre 10 sati
"Infrastruktura železnice Srbije" u 2019. godini rekonstruisaće ukupno 318 kilometara regionalnih pruga
- To znači da će, s 280 kilometara regionalnih pruga koje će biti obnovljene do kraja ove godine, do kraja naredne godine skoro u potpunosti biti završena rekonstrukcija regionalnih pruga u Srbiji -izjavio je Miroljub Jevtić,... »

Naredne godine biće završena obnova regionalnih pruga u Srbiji

Beta pre 1 dan
Generalni direktor preduzeća "Infrastruktura železnice Srbije" Miroljub Jevtić izjavio je danas da će do kraja godine biti završena obnova 280 kilometara regionalnih pruga u zemlji, a da je za 2019. planirana rekonstrukcija ukupno 318 kilometara pruga. "To znаči dа će Infrаstrukturа železnice... »

Dogodine regionalne pruge potpuno rekonstruisane

BizLife pre 1 dan
Foto: A.M. Do kraja godine biće završena obnova 280 kilometara regionalnih pruga u zemlji, dok je za 2019. godinu planirana rekonstrukcija ukupno 318 kilometara pruga, kaže generalni direktor preduzeća Infrastruktura železnice Srbije Miroljub Jevtić. “To znаči dа će Infrаstrukturа železnice Srbije... »

Još 1.100 zaposlenih u Železnicama Srbije ostaje bez posla

Radio 021 pre 1 dan
Do kraja godine još 1.100 zaposlenih u Železnicama Srbije ostaće bez posla u sklopu pripremanja terena za privatizaciju određenih delova tog holdinga, saznaje Danas.
To je dovelo do velike zabrinutosti među zaposlenima u preduzeću Srbija kargo, odakle uz otpremnine mora da ode njih 832, ali od tog broja svega polovina je voljna za tako nešto. Prema saznanjima Danasa oni razmišljaju i o... »

Pregovori o novom ruskom zajmu

Danas pre 2 dana
Srbija je već iskoristila gotovo celokupan ruski kredit i taj novac uložen je u modernizaciju deonica železničkog Koridora 10 i barske pruge, a trenutno su u toku radovi na deonici Stara Pazova-Novi Sad, koja je deo brze pruge Beograd-Budimpešta.
To je izjavila je danas potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović. Ona je danas razgovarala sa prvim zamenikom generalnog direktora „Ruskih železnica“, Aleksandrom... »

U Srbija kargo prekobrojni ne žele da idu, mogući protesti

Danas pre 2 dana
Do kraja godine još 1.100 zaposlenih u Železnicama Srbije ostaje bez posla Do kraja godine još 1.100 zaposlenih u Železnicama Srbije ostaće bez posla u sklopu pripremanja terena za privatizaciju određenih delova tog holdinga, saznaje Danas.
To je dovelo do velike zabrinutosti među zaposlenima u preduzeću Srbija kargo odakle uz otpremnine mora da ode njih 832, ali od tog broja svega polovina je voljna za tako nešto. Prema saznanjima Danasa oni razmišljaju i o... »

Do kraja godine još 1.100 radnika odlazi iz Železnice Srbije

Biznis i finansije pre 2 dana
Do kraja godine iz Železnice Srbije bi, zbog racionalizacije, trebalo da ode 1.100 zaposlenih, izjavio je predsednik Sindikata železničara Srbije Dragan Randjelović. On je za izdanje dnevnog lista “Danas” od petka rekao da je u poslednje dve godine iz Železnica Srbije otišlo izmedju šest i sedam... »

Sindikat: "Iz Železnica ide još 1.100, vlada nepotrebno žuri"

B92 pre 3 dana
B92: Sindikat: "Iz Železnica ide još 1.100, vlada nepotrebno žuri"
Beograd -- Do kraja godine iz Železnice Srbije bi zbog racionalizacije trebalo da ode 1.100 zaposlenih, kaže predsednik Sindikata železničara Srbije Dragan Ranđelović.
On je za list Danas rekao da je u poslednje dve godine iz Železnica Srbije otišlo između šest i sedam hiljada zaposlenih. "Smatramo da je to potpuno pogrešno, da Vlada Srbije nepotrebno žuri sa racionionalizacijom broja... »

Danas: Do kraja godine još 1.100 radnika odlazi iz Železnice Srbije

BizLife pre 3 dana
Foto: Pixabay Do kraja godine iz Železnice Srbije bi, zbog racionalizacije, trebalo da ode 1.100 zaposlenih, izjavio je predsednik Sindikata železničara Srbije Dragan Ranđelović. On je za izdanje dnevnog lista “Danas” od petka rekao da je u poslednje dve godine iz Železnica Srbije otišlo između... »

Đoković na 215 bodova od prvog mesta

Beta  pre 34 minuta  još 11 povezanih

Uniformno obeležavanje goriva od danas na pumpama u Srbiji

Radio 021  pre 2 sata  još 6 povezanih

Toplo sve do nedelje

Mondo  pre 2 sata  još 6 povezanih

Džonson: Britanija treba da se suprotstavi nasilnicima u EU

Politika  pre 3 sata  još 6 povezanih

Mun: Kim iskren u vezi nuklearnog oružja, treba ga nagraditi

Večernje novosti  pre 1 sat  još 6 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.