Železnice Srbije - vesti

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Sabora frulaša

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Čačak – U okviru predsaborskih aktivnosti 31. Sabora frulaša Srbije ,, Oj Moravo“ sutra, 19. jula, na Železničkoj stanici u Čačku od 9:30 do 14 časova biće održana akcija dobrovoljnog davanja krvi. Organizator je Sabor u saradnji sa Udruženjem dobrovoljnih davalaca krvi srpskih železnica ,,Kap po... »

Mihajlović: Srbija i Austrija dobri partneri

Danas pre 21 sat
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas s ambasadorom Austrije u Srbiji Nikolausom Luterotijem o unapređenju saradnje dve zemlje u oblasti saobraćaja i infrastrukture.
U saopštenju iz Vlade navodi se da je Zorana Mihajlović rekla da su Srbija i Austrija dobri partneri u politici i ekonomiji, ali i da postoji prostor za još bolju saradnju u oblasti saobraćaja i infrastrukture, uključujući oblast... »

Od 7h krenuli novi radovi: Potpuna obustava saobraćaja

B92 pre 1 dan
B92: Od 7h krenuli novi radovi: Potpuna obustava saobraćaja
Beograd -- Radovi na rekonstrukciji putnog prelaza u beogradskom naselju Kijevo počeli su u 7.00 časova, a trajaće do petka, 20. jula.
Radovi će se obavljati uz potpunu obustavu drumskog saobraćaja na prelazu, saopštile su "Infrastrukture železnice Srbije". Reč je o putnom prelazu koji se nalazi na mestu ukrštanja pruge Rakovica - Resnik sa Letićevom ulicom u... »

Počinju radovi u naselju Kijevo, privremena obustava linije 501

Blic pre 1 dan
Radovi na rekonstrukciji putnog prelaza u beogradskom naselju Kijevo počeće jutros u 7.00 časova, a trajaće do petka, 20. jula, uz potpunu obustavu drumskog saobraćaja na prelazu, saopštile su "Infrastrukture železnice Srbije". Reč je o putnom prelazu koji se nalazi na mestu ukrštanja pruge... »

"Žeželjev most" u punoj funkciji od 19. jula

Moj Novi Sad pre 1 dan
U izgradnju mosta uloženo je 50 miliona evra, od čega je Evropska unija obezbedila 40 miliona. Preostala sredstva obezbedili su Pokrajina i Grad Novi Sad. Novoizgrađeni most na Dunavu u Novom Sadu biće u punoj funkciji od 19. jula kada će preko njega krenuti i automobili – najavio je predsednik... »

Automobili kreću preko "Žeželja"

Večernje novosti pre 2 dana
Igor Mirović najavio završetak radova. Most na Dunavu u punoj funkciji od 19. jula
NOVOIZGRAĐENI Žeželjev most na Dunavu u Novom Sadu biće u punoj funkciji od 19. jula - najavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, istakavši dobru saradnju sa Vladom i Ministarstvom saobraćaja Srbije, Gradom Novim... »

Vremeplov: Udaren temelj srpskim železnicama

RTV pre 3 dana
RTV: Vremeplov: Udaren temelj srpskim železnicama
NOVI SAD - Na današnji dan 1881. godine kralj Milan Obrenović (tada knez) je srebrnim budakom udario temelj Srpskim državnim železnicama. Ovaj događaj se zbio pored mosta na Mokroluškoj rečici u blizini tadašnjeg Topčiderskog puta - nedaleko od današnje "Gazele". Time su započeti radovi na železničkoj mreži tadašnje Srbije. Prvi svečani voz na relaciji Beograd-Niš prošao je 4.septembra 1884. Najstarija pruga na teritoriji današnje Srbije puštena je u saobraćaj 20. avgusta 1854. i povezivala je Belu Crkvu s
Danas je subota, 15. jul 2017. Do kraja godine ima 169 dana. 1099 - Krstaši su u Prvom krstaškom ratu zauzeli Jerusalim. 1291 - Umro je Rudolf I, osnivač dinastije Habzburg. Vladao je od 1273. do smrti 1291. U bici na Moravskom... »

Automobili preko Žeželjevog mosta od 19. jula

BizLife pre 4 dana
Foto: MGSI Drumski saobraćaj preko novog Žeželjevog mosta u Novom Sadu biće uspostavljen 19. jula, najavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović. “Ostalo je da se u narednih pet-šest dana završe preostali radovi i most će u novom ruhu biti predat na upotrebu,” precizirao je Mirović za Prvi... »

Od 19. jula preko "Žeželja" i automobilima

RTV pre 4 dana
RTV: Od 19. jula preko "Žeželja" i automobilima
Novi Sad - Drumski saobraćaj preko novog Žeželjevog mosta u Novom Sadu biće uspostavljen 19. jula, najavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.
"Ostalo je da se u narednih pet-šest dana završe preostali radovi i most će u novom ruhu biti predat na upotrebu," precizirao je Mirović u razgovoru za Prvi program radija RTV. On je istakao i dobru saradnju sa Vladom i... »

U Ministarstvu gradjevinartstva o izgradnji Malčanske petlje

Jug press pre 4 dana
NIŠ Gradonačelnik Niša Darko Bulatović prisustvovao je sastanku u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sa predstavnicima Ministarstva, Koridora Srbije, Infrastrukture železnica Srbije i Evropske banke za rekonstrukciju i razvoj o izgradnji Malčanske petlje. Završetak petlje,... »

Počelo je: Vučić s Mogerini

Mondo  pre 5 minuta  još 19 povezanih

U Bečićima poginuo mladić iz Srbije

Dnevnik  pre 1 sat  još 14 povezanih

Raspisan teneder za RTB Bor

Nova ekonomija  pre 1 sat  još 11 povezanih

Suduva malo olakšala put Zvezdi, ali samo malo

N1 Info  pre 3 sata  još 10 povezanih

Krivična prijava zbog krađe iz Skupštine

Mondo  pre 1 sat  još 7 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.