Železnice Srbije - vesti

Pruga Niš - Zaječar u blokadi do kraja nedelje

Južne vesti pre 1 minut
Zbog nepristupačnog terena i teških uslova za sanaciju, kako kažu iz Železnica Srbije, pruga Niš - Zaječar na kojoj su se prevrnule cisterne sa amonijakom, biće u blokadi do kraja ove nedelje. Za april 2019. godine najavljuju i kompletnu rekonstrukciju ove pruge. Vozovi idu samo od Zaječara do... »

Počinju radovi: Rekonstrukcija pruge Niš - Zaječar počinje u aprilu

Srbija danas pre 54 minuta
Radovi na rekonstrukciji pruge Niš - Zaječar počeće u aprilu, najavio je danas generalni direktor Infrastrukture železnice Srbije Miroljub Jevtić
Podsetio je da su na toj pruzi kod Svrljiga nedavno iskliznule dve cisterne privatnog operatera. - Infrastruktura železnice Srbije u aprilu će početi sa prvom rekonstrukcijom pruge Niš - Zaječar od kako je ona napravljena. A da... »

Od aprila rekonstrukcija pruge Niš - Zaječar

Večernje novosti pre 1 sat
Radovi na rekonstrukciji pruge Niš - Zaječar počeće u aprilu, najavio je generalni direktor Infrastrukture železnice Srbije Miroljub Jevtić
BEOGRAD - Radovi na rekonstrukciji pruge Niš - Zaječar počeće u aprilu, najavio je generalni direktor Infrastrukture železnice Srbije Miroljub Jevtić. Podsetio je da su na toj pruzi kod Svrljiga nedavno iskliznule dve cisterne... »

Vozovi iz Zaječara do Niša neće saobraćati do kraja nedelje

Danas pre 5 sati
Zbog iskliznuća dve cisterne sa amonijakom na pruzi Niš – Zaječar, kod sela Jasenovnik nadomak Svrljiga od subote, 19. januara železnički saobraćaj na ovoj deonici je u prekidu.
Iako je bilo najava da će oštećenje na pruzi u dužini od 300 metara biti sanirano u roku od 48 sati, saobraćaj je i dalje u prekidu, a prema nezvaničnim informacijama sa zaječarske Železničke stanice vozovi iz Zaječara do Niša... »

Saobraćaj na pruzi Niš-Zaječar i dalje u prekidu

Niške vesti pre 20 sati
Iz Železnica Srbije oglasili su se danas i najavili da bi pruga mogla da bude ponovo u funkciji najkasnije do srede. Prema rečima nadležnih u Železnici u toku je uklanjanje cisterni sa amonijakom, što se obavlja veoma pažljivo kako amonijak ne bi iscureo, a nakon toga moraće da bude obnovljeno 300... »

"Još nije raščišćena pruga, krenuli buldožeri" VIDEO

B92 pre 1 dan
B92: "Još nije raščišćena pruga, krenuli buldožeri" VIDEO
Niš -- Na pruzi Niš-Zaječar, kod sela Jasenovnik, prevrnule su se cisterne sa amonijakom. Nije bilo cirenja, ali je železnički saobraćaj od subote u prekidu.
Sve je trebalo da bude sanirano u roku od 48 sati. Oko 300 metara pruge je oštećeno. "Pre svega moramo da napomenemo da ni prilikom iskliznuća, ni sada, ne postoji nikakva opasnost od bilo kakvog curenja amonijaka. Cisterne nisu... »

Saobraćaj u prekidu: Iskliznule cisterne sa amonijakom na pruzi Niš – Zaječar!

Kurir pre 2 dana
Na pruzi Niš - Zaječar kod Svrljiga iskliznule su dve cisterne tovarene amonijakom, ali kako saopštavaju danas iz "Infrastruktura železnice Srbije" nema opasnosti po ljude i životnu sredinu. Cisterne su iskliznule u subotu, 19. januara u 22.25, između železničkih stanica Crveni Krst i Svrljig. Iz... »

Na pruzi Niš - Zaječar iskliznule dve cisterne, nema opasnosti

Slobodna Evropa pre 2 dana
Na pruzi Niš - Zaječar kod Svrljiga iskliznule su dve cisterne koje su prevozile amonijak, ali kako saopštavaju iz "Infrastruktura železnice Srbije" nema opasnosti po ljude i životnu sredinu. Cisterne su iskliznule u subotu, 19. januara u 22.25, između železničkih stanica Crveni Krst i Svrljig.... »

Iskliznuli vagoni sa amonijakom, nema opasnosti

RTS pre 2 dana
RTS: Iskliznuli vagoni sa amonijakom, nema opasnosti
Dve cisterne natovarene amonijakom, na pruzi Niš–Zaječar, isliznule su sinoć oko 22.25 između stanica Crveni Krst i Svrljig. Železnički saobraćaj između Niša i Zaječara je u prekidu.
Iz cisterni nema nikakvih curenja, ni opasnosti po ljude i životnu sredinu, a prilikom iskliznuća povređenih nije bilo. U teretnom vozu prevoznika "NCL" bilo je 14 cisterni, a iskliznule su deveta i deseta po redu. Na lice mesta... »

Saobraćaj prekinut Iskliznule cisterne sa amonijakom na pruzi Niš-Zaječar

Srbija danas pre 2 dana
Cisterne su iskliznule u subotu, 19. januara u 22.25, između železničkih stanica Crveni Krst i Svrljig
Na pruzi Niš - Zaječar kod Svrljiga iskliznule su dve cisterne tovarene amonijakom, ali kako saopštavaju danas iz "Infrastruktura železnice Srbije" nema opasnosti po ljude i životnu sredinu. Cisterne su iskliznule u subotu, 19.... »

Nadal bez izgubljenog seta do polufinala AO

Beta  pre 2 sata  još 43 povezane

Vučić: Nisam ponosan na stanje medija u Srbiji

Beta  pre 50 minuta  još 25 povezanih

Majka nastradala u požaru, sin teško povređen

Politika  pre 2 sata  još 19 povezanih

EU dala ponudu tzv. Kosovu u zamenu za ukidanje taksi?

Večernje novosti  pre 3 sata  još 15 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.