Železnice Srbije

Barska Pruga na ''skeneru'': Snimanje koloseka od Zlatibora do Prijepolja i pripreme papira

Večernje novosti pre 4 sati
Foto N. Skenderija Pruga se snima georadarom, a delovi trase koji nisu pokriveni GPS signalom, snimaju se iz helikoptera i drugim sredstvima. Tako "Infrastruktura železnice Srbije" i "RŽD internešenel" pripremaju izradu projektno-tehničke… »

Tragedija u rumi: Mladić se popeo na teretni vagon, preminuo od strujnog udara!

Blic pre 5 sati
Jedan mladić poginuo je jutros u železničkoj stanici Ruma od strujnog udara iz kontaktne mreže, kada je pokušao da se popne na vagon teretnog voza. Nesreća se dogodila jutros u 3.20 sata, a na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a i ekipa Hitne… »

Mladić poginuo od strujnog udara prilikom penjanja na vagon

Nova pre 5 sati
Jedan mladić poginuo je jutros u železničkoj stanici u Rumi od strujnog udara, kada je pokušao da se popne na vagon teretnog voza. Nesreća se dogodila jutros u 03:20 časova, a na lice mesta izašli su pripadnici policije i ekipa Hitne pomoći, piše… »

Mladić u Rumi nastradao od strujnog udara, pokušao da se popne na vagon

RTS pre 5 sati
Jedan mladić poginuo je jutros na železničkoj stanici u Rumi od strujnog udara iz kontaktne mreže, kada je pokušao da se popne na vagon teretnog voza. Nesreća se dogodila jutros u tri sata i 20 minuta, a na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a i… »

Mladić u Rumi poginuo kada je pokušao da se popne na vagon teretnog voza

N1 Info pre 5 sati
Jedan mladić poginuo je u petak ujutru u železničkoj stanici Ruma od strujnog udara iz kontaktne mreže, kada je pokušao da se popne na vagon teretnog voza koji se nalazio na koloseku i čekao opremu za Šid, saopštili su Srbija Kargo i… »

Mladić poginuo od strujnog udara u železničkoj stanici Ruma

Danas pre 5 sati
Jedan mladić poginuo je jutros u železničkoj stanici Ruma od strujnog udara iz kontaktne mreže, kada je pokušao da se popne na vagon teretnog voza koji se nalazio na koloseku i čekao opremu za Šid, saopštili su Srbija Kargo i Infrastruktura… »

Poginuo mladić u Rumi kada je pokušao da se popne na vagon teretnog voza

Radio 021 pre 5 sati
Jedan mladić poginuo je u petak ujutru u železničkoj stanici Ruma od strujnog udara iz kontaktne mreže, kada je pokušao da se popne na vagon teretnog voza, koji se nalazio na koloseku i čekao opremu za Šid, saopštili su Srbija Kargo i… »

U Rumi nastradao mladić prilikom penjanja na teretni vagon

RTV pre 6 sati
RUMA - Jedan mladić poginuo je jutros u železničkoj stanici Ruma od strujnog udara iz kontaktne mreže, kada je pokušao da se popne na vagon teretnog voza. Nesreća se dogodila jutros u 3.20 sata, a na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a i ekipa… »

Mladića u Rumi ubila struja, penjao se na teretni na vagon

Dnevnik pre 6 sati
NOVI SAD: Jedan mladić poginuo je jutros u železničkoj stanici Ruma od strujnog udara iz kontaktne mreže, kada je pokušao da se popne na vagon teretnog voza koji se nalazio na šestom koloseku, saopštile si kompanije Srbija Kargo i Infrastruktura… »

Tragedija u Rumi: Mladić poginuo od strujnog udara

B92 pre 6 sati
Mladić je poginuo jutros u železničkoj stanici Ruma od strujnog udara iz kontaktne mreže. On je pokušao da se popne na vagon teretnog voza koji se nalazio na šestom koloseku, čekajući otpremu za Šid i na taj način ušao u zonu opasnosti od… »

Vesti dana »