Air Serbia

Avion Er Srbije sa likom Nikole Tesle sleteo na BG aerodrom

Nova pre 16 dana
Novi avion "Erbas A330" sa likom i imenom Nikole Tesle, koji će nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" koristiti na letovima do Njujorka sleteo je danas na beogradski aerodrom koji nosi naziv po slavnom naučniku. Iz „ Er Srbije“ je ranije saopšteno… »

Novi avion Er Srbije s likom Nikole Tesle stigao u Beograd VIDEO/FOTO

B92 pre 16 dana
Novi avion Er Srbije "erbas A330", koji će pod imenom i s likom slavnog naučnika Nikole Tesle leteti do Njujorka, stigao je danas u srpsku prestonicu. Letelica je u podne pristigla na beogradski aerodrom koji nosi ime našeg slavnog naučnika. Novi… »

Novi avion Er Srbije s likom Nikole Tesle stigao u Beograd

Nova pre 16 dana
Novi avion Er Srbije "Erbas A330", koji će pod imenom i s likom slavnog naučnika Nikole Tesle leteti do Njujorka, stigao je danas u podne na beogradski aerodrom koji nosi njegovo ime.… »

Sleteo novi erbas A330: Novi avion Er Srbije s likom Nikole Tesle stigao u Beograd

Večernje novosti pre 16 dana
Avion je, nešto pre 12 sati, doleteo iz Holandije i sleteo na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“, rečeno je Tanjugu u Er Srbiji. ​Iz kompanije je ranije saopšteno da je širokotrupni putnički mlaznjak farban osam dana u tri smene u kojima je… »

"Nikola Tesla" sleteo u Beograd! Pogledajte kako izgleda novi avion s likom našeg velikog naučnika

Mondo pre 16 dana
Iz kompanije je ranije saopšteno da je širokotrupni putnički mlaznjak farban osam dana u tri smene u kojima je bilo po oko 10 ljudi. Iz kompanije je ranije saopšteno da je širokotrupni putnički mlaznjak farban osam dana u tri smene u kojima je bilo… »

Novi avion Er Srbije s likom Nikole Tesle stigao u Beograd /foto/

Sputnik pre 16 dana
Novi avion Er Srbije „erbas A330“, koji će pod imenom i s likom slavnog naučnika Nikole Tesle leteti do Njujorka, stigao je u srpsku prestonicu. Avion je, nešto pre 12 sati, doleteo iz Holandije i sleteo na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“… »

Er Srbija uvodi testiranje "korona pasoša"! Ovi putnici će prvi imati priliku da vide kako funkcioniše

Mondo pre 17 dana
Er Srbija od 28. aprila uvodi testiranje aplikacije na COVID 19. Er Srbija od 28. aprila uvodi testiranje aplikacije na COVID 19. Er Srbija je svojim putnicima koji imaju karte za letove iz Beograda ka Cirihu uputila poziv za dobrovoljno učešće u… »

Air Serbia počinje testiranje digitalnog pasoša IATA-e

Al Jazeera pre 17 dana
Nova aplikacija pomoći će putnicima da organizuju putovanja u skladu sa zahtjevima država. Air Serbia počinje testiranje IATA digitalnog pasoša, a aplikacija će prvi put biti testirana na letu iz Beograda za Cirih u srijedu 28. aprila, saopšteno je… »

Air Serbia počinje testiranje IATA digitalnog pasoša

Ekapija pre 17 dana
Kompanija Air Serbia je svojim putnicima koji imaju karte za letove iz Beograda ka Cirihu uputila poziv za dobrovoljno učešće u projektu testiranja aplikacije "IATA Travel Pass", koje sprovodi u saradnji sa Međunarodnom asocijacijom za vazdušni… »

„Er Srbija“ uskoro počinje testiranje digitalnog pasoša

Sputnik pre 17 dana
„Er Srbija“ počinje testiranje IATA digitalnog pasoša, a aplikacija će prvi put biti testirana na letu iz Beograda za Cirih u sredu, 28. aprila, saopšteno je iz „Er Srbije“ uz objašnjenje da aplikacija pomaže putnicima da organizuju… »

Vesti dana »