Air Serbia

Nikezić (SSP) Momiroviću: Ružno je da obmanjujete narod da je prefarbani avion Er Srbije nov

Beta pre 12 dana
Predsednik Resornog odbora za privredu i finansije Stranke slobode i pravde (SSP) Dušan Nikezić izjavio je danas da ministar gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović obmanjuje gradjane da je avion "Er Srbije" nov iako je on… »

FOTO: Deset fotografija koje su obeležile dan

Radio 021 pre 12 dana
Ovo su neke od fotografija događaja u svetu i kod nas koje su obeležile ovaj četvrtak, 29. april. Svečano je ispraćen novi avion Er Srbije - Erbas A330, sa likom Nikole Tesle, na prvi let za Njujork. Održan je protest opozicije ispred Centra "Sava"… »

Ispraćen novi avion Er Srbije na letu do Njujorka

Beta video pre 13 dana
BEOGRAD - Novi avion Er Srbije na letu do Njujorka sa likom i imenom čuvenog srpskog naučnika Nikole Tesle, ispraćen je danas sa Aerodroma ``Nikola Tesla`` u Beogradu.Avion će tri puta nedeljno obavljati letove do Njujorka - ponedeljkom, četvrtkom i… »

Nikola Tesla leti za Njujork: Ana Brnabić ispratila novi avion Er Srbije na prvi let za SAD (video)

Večernje novosti pre 13 dana
Foto: Tanjug Ana Brnabić ispraća novi avion "Er Srbije" na aerodromu "Nikola Tesla". Nejsmit: Čak i kabine i meni su inspirisani Teslom Generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit poručio je da će avion na prvi let do NJujorka krenuti za oko 4 sata… »

Posle Hrvata, teslu prisvajaju i Amerikanci: Nesmotrena izjava ambasadora Godfrija - loša šala ili pokušaj provokacije?

Večernje novosti pre 13 dana
Foto: Tanjug/Rade Prelić/Depositphotos/Vikipedija Podsetimo, Tesla je do juče za Ambasadu SAD u Beogradu bio Srbin što se može videti i u reklamnoj kampanji "Vi ste svet", u njenoj režiji. Međutim, Godfri je danas na svečanom ispraćaju novog… »

Air Serbia plane with Nikola Tesla’s image officially sent off to its first flight to ny

BizLife pre 13 dana
Air Serbia marked a significant milestone in its fleet development, by sending off a new wide-body aircraft on its first flight from the Belgrade Nikola Tesla Airport to New York. Airbus A330, which bears the name and a stylized image of the most famous… »

Šokantna izjava američkog ambasadora: Grešite, Nikola Tesla je Amerikanac /video/

Sputnik pre 13 dana
Ambasador SAD u Beogradu Entoni Godfri izjavio je danas da je, prema njegovom mišljenju, poznati naučnik i genije Nikola Tesla - Amerikanac. Podsetimo, Tesla je do juče za Ambasadu SAD u Beogradu bio Srbin što se može videti i u reklamnoj kampanji… »

"Srbe je najlakše naljutiti ovim, ali Nikola Tesla je bio Amerikanac" VIDEO

B92 pre 13 dana
Ambasador SAD u Beogradu Entoni Godfri izjavio je da je, prema njegovom mišljenju, poznati naučnik i genije Nikola Tesla - Amerikanac. Podsetimo, Tesla do juče je za Ambasadu SAD u Beogradu bio Srbin što se može videti i u reklamnoj kampanji "Vi ste… »

Brnabić: Ovo je slobodna zemlja, ne mogu da naredim da se list Nova štampa

Cenzolovka pre 13 dana
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija „slobodna zemlja i da ona ne kontroliše štamparije i ne zna šta može da učini“ da neka štamparije prihvati da štampa dnevni list Nova. Ana Brnabić na konferenciji za medije, 16.2.2021… »

Ana Brnabić ispraća novi avion „Er Srbije” na prvi let za Njujork

Politika pre 13 dana
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvuje svečanom ispraćaju novog aviona „Er Srbije” na prvi let za Njujork, prenosi Tanjug. Novi „erbas A330-200” sa likom i imenom čuvenog srpskog naučnika Nikole Tesle je svoj jedinstveni izgled… »

Vesti dana »