Air Serbia

Posle Hrvata, teslu prisvajaju i Amerikanci: Nesmotrena izjava ambasadora Godfrija - loša šala ili pokušaj provokacije?

Večernje novosti pre 7 dana
Foto: Tanjug/Rade Prelić/Depositphotos/Vikipedija Podsetimo, Tesla je do juče za Ambasadu SAD u Beogradu bio Srbin što se može videti i u reklamnoj kampanji "Vi ste svet", u njenoj režiji. Međutim, Godfri je danas na svečanom ispraćaju novog… »

Air Serbia plane with Nikola Tesla’s image officially sent off to its first flight to ny

BizLife pre 7 dana
Air Serbia marked a significant milestone in its fleet development, by sending off a new wide-body aircraft on its first flight from the Belgrade Nikola Tesla Airport to New York. Airbus A330, which bears the name and a stylized image of the most famous… »

Šokantna izjava američkog ambasadora: Grešite, Nikola Tesla je Amerikanac /video/

Sputnik pre 7 dana
Ambasador SAD u Beogradu Entoni Godfri izjavio je danas da je, prema njegovom mišljenju, poznati naučnik i genije Nikola Tesla - Amerikanac. Podsetimo, Tesla je do juče za Ambasadu SAD u Beogradu bio Srbin što se može videti i u reklamnoj kampanji… »

"Srbe je najlakše naljutiti ovim, ali Nikola Tesla je bio Amerikanac" VIDEO

B92 pre 7 dana
Ambasador SAD u Beogradu Entoni Godfri izjavio je da je, prema njegovom mišljenju, poznati naučnik i genije Nikola Tesla - Amerikanac. Podsetimo, Tesla do juče je za Ambasadu SAD u Beogradu bio Srbin što se može videti i u reklamnoj kampanji "Vi ste… »

Brnabić: Ovo je slobodna zemlja, ne mogu da naredim da se list Nova štampa

Cenzolovka pre 7 dana
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija „slobodna zemlja i da ona ne kontroliše štamparije i ne zna šta može da učini“ da neka štamparije prihvati da štampa dnevni list Nova. Ana Brnabić na konferenciji za medije, 16.2.2021… »

Ana Brnabić ispraća novi avion „Er Srbije” na prvi let za Njujork

Politika pre 7 dana
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvuje svečanom ispraćaju novog aviona „Er Srbije” na prvi let za Njujork, prenosi Tanjug. Novi „erbas A330-200” sa likom i imenom čuvenog srpskog naučnika Nikole Tesle je svoj jedinstveni izgled… »

Ambasador SAD u Srbiji: Tesla simbol naših odnosa

Politika pre 7 dana
Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri danas je, uoči prvog leta novog aviona u floti Er Srbije ka Njujorku, izrazio zadovoljstvo što je na avionu lik Nikole Tesle za koga kaže da je simbol odnosa SAD i Srbije. Naveo je da je Tesla simbol inovacije… »

Ambasador SAD: “Znam da je Srbe najlakše naljutiti ako drugi kažu da je Tesla ‘njihov’. Pre nego što me budete gađali…

Nedeljnik pre 7 dana
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/ Ambasador SAD u Beogradu Entoni Godfri rekao je na ispraćaju aviona Er Srbije na let za Njujork sa likom i imenom čuvenog srpskog naučnika Nikole Tesle da je on bio Amerikanac ne po rođenju, već po svom… »

Brnabić: Ovo je slobodna zemlja, ne mogu da naredim da se list Nova štampa

Danas pre 7 dana
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija „slobodna zemlja i da ona ne kontroliše štamparije i ne zna šta može da učini“ da neka štamparije prihvati da štampa dnevni list Nova. „Zaista ne znam šta mogu tim povodom, imate toliko… »

Brnabić: Vlada će nastaviti da podržava Er Srbiju

Ekapija pre 7 dana
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić poručila je danas da će Vlada nastaviti da pruža podršku nacionalnoj avio-kompaniji, koja je podržala Srbiju u najtežim trenucima tokom 2020. godine i dovozila naše građane iz inostranstva, medicinsku opremu i… »

Vesti dana »

Mančester junajted i Viljareal u finalu Lige Evropa

IndeksOnline pre 5 satijoš 1 povezana

Naoblačenje s kišom

Dnevnik pre 3 satajoš 3 povezane

Flojd Mejveder se još jednom vraća u ring

IndeksOnline pre 5 satijoš 1 povezana

Na današnji dan, 7. maj

B92 pre 1 satjoš 1 povezana